Elazığ'ın 2050'ye Kadar Suyu Hazır - Son Dakika
Güncel

Elazığ'ın 2050'ye Kadar Suyu Hazır

Elazığ\'ın 2050\'ye Kadar Suyu Hazır

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, "Hamza Bey Barajı ve arıtma tesisinin tamamlanmasıyla Elazığ'ın 2050 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak." dedi.

07.03.2017 10:07  Güncelleme: 10:24

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Mahalle buluşmaları" kapsamında Sanayi Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Yanılmaz, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI VE İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çalışma kapsamında Sanayi Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Yanılmaz, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2016 yılında yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın Sanayi mahallesine olumlu bir hava kattığını ifade eden Yanılmaz, asıl değişimin ve dönüşümün çimento fabrikasının yerinin değişmesiyle birlikte olacağını belirtti.

2050 YILINA KADAR SU İHTİYACI KARŞILANACAK

Kentin içme suyu ihtiyacına yönelik olarak yapılan Hamza Bey Barajı'nın yüzde 80, arıtma tesisinin de yüzde 45 oranında tamamlandığını aktaran Yanılmaz, çalışmanın tamamlanmasıyla Elazığ'ın 2050 yılına kadar su ihtiyacının karşılanacağını sözlerine ekledi.

"DEFİN İŞLEMİNE KADAR BÜTÜN HİZMETLER ÜCRETSİZ"

Vatandaşların zor zamanlarında da yanlarında olduklarını sözlerine ekleyen Yanılmaz, "Defin işleminin gerçekleştiği ana kadar geçen bütün zor süreçte vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Başta ulaşım hizmeti olmak üzere her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Örneğin, İzmir Bornova'da vefat etmiş bir vatandaşımızı oradan alıp hava alanına götürüyoruz. Oradan da Elazığ'a getiriyoruz. Defin işleminin yapılmasına kadar bütün bu hizmetleri ücretsiz veriyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'ın 2050'ye Kadar Suyu Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement