Engelliler, Başkan Çat'a Asfalt İçin Teşekkür Etti - Son Dakika
Güncel

Engelliler, Başkan Çat'a Asfalt İçin Teşekkür Etti

Engelliler, Başkan Çat\'a Asfalt İçin Teşekkür Etti

Seydişehir'de iki engelli oğluyla yaşayan kendisi de engelli Hasan Volga, Engelli Dostu Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

05.11.2013 10:26

Bahçelievler Mahallesi'nde iki engelli oğluyla birlikte yaşayan 63 yaşındaki Hasan Volga oğlu Murat Volga ile birlikte Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı ziyaret ederek 25 yıl sonra evinin yolunun asfaltlanmasından dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Azize Gül Harmanyeri, Hulusi Uyar ile Asfalt Şefi Mehmet Elbi de hazır bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı engelli kardeşlerimizin mutluluğuna bir parça da olsa katkı sağlamanın kendileri için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yegane amacımız Belediye ve Belediye Başkanı olarak şehrimizdeki engelli kardeşlerimizinen kaliteli, en sağlıklı, en iyi hizmeti sunabilmek. Bu nedenle engelli kardeşlerimizin yüzünün güldüğünü görmek bizim için apayrı mutluluk kaynağı. 25 yıldır mağduriyet yaşayan ve sıkıntı çeken engelli kardeşlerimizin durumunu Meclis Üyemiz Azize Gül Harmanyeri bize taşıdı. Ekiplerimiz hemen harekete geçerek Bahçelievler Mahallesini ve bu kardeşlerimizin de kullandığı yolu asfaltladı. Bu eksikliğin 25 yıl aradan sonra ortadan kaldırılmış olması bizim için de memnuniyet verici. Bundan sonra sıkıntınız kalmadı.Hayatınızı küçük de olsa biraz rahatlatabilmek bizim için son derece önemli. Güle güle kullanın" dedi.

Hasan Volga ise özellikle kış günlerinde sıkıntı çektiklerini belirterek; " Sayın Başkanım 25 yıllık mağduriyetimizi giderdiniz. Allah sizlerden razı olsun " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler, Başkan Çat'a Asfalt İçin Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement