Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı: "Ben Bitersem Seni De Bitiririm!" - Son Dakika
Güncel

Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı: "Ben Bitersem Seni De Bitiririm!"

Erkenci Kuş 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Sanem, Can'a "Benim için gelmedin zaten. Yine gitmek istiyorsun, git! Madem çok istiyorsun git; istemiyorum, git!" diye bağırıyor. Peki Erkenci Kuş 43. yeni bölümde başka ne ayrıntılar var? Erkenci Kuş son bölümde neler oldu? İşte Erkenci Kuş 43. yeni bölüm fragmanı...

21.05.2019 09:06  Güncelleme: 09:35

Erkenci Kuş 43. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Sanem Can'ı takip ederken Can tarafından bu sefer yakalanıyor. Can, Sanem'e evlilik teklifi etti diye yayılan dedikodu Sanem'in anne ve babasının kulağına kadar gidiyor. Hüma Yiğit'e "Ben bitersem seni de bitiririm!" diyor. Sanem ile Can hararetli bir tartışmanın sonunda yine yakınlaşıyor. Peki Erkenci Kuş 42. son bölümde neler yaşandı?

Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı:

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş 42. son bölümde Can, Yiğit'i tuzağa düşürmek için boş bir hard diskin içinde kulübede Sanem'in kitabının yakıldığı gecenin görüntüleri olduğunu söyledi. Can, Emre ile anlaşıp hard diski Yiğit'in de duyduğu bir anda kulübeye götürmesini söyledi. Can, kulübenin kapısını Yiğit'in açamayacağı şekilde sıkıca kapattı ve Sanem ile fotoğraf çekimine devam etmeye çalıştı. Sanem, Can geldiğinden beri tek kelime yazamadığını söyledi. Can ise içi paramparça olurken Sanem'e iyi gelmediğini düşündü. Ama Can bir yandan da Yiğit'i kontrol etmeyi de ihmal etmedi.

Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı:

Can ve Emre uzaktan Yiğit'i izledi. Yiğit kulübeye girmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Daha sonra Emre'ye gelen telefon ile oradan ayrıldılar. Can, Yiğit'e hesap sormak istese de Emre ona engel oldu ve haklıyken haksız duruma düşmesini istemedi. Erkenci Kuş 42. son bölümde Hüma'nın yanına giden kardeşler, kulübenin yandığı haberini alınca tekrar koşarak oraya geldi. Kulübe alevler içinde yanarken ve Yiğit de uzaktan olanları izledi. Can hiç düşünmeden kendini ateşlerin içine attı ve o anda oraya gelen Sanem, sevdiği adamın alevlere daldığını görünce arkasından gitmek istedi lakin arkadaşları buna izin vermedi. Sanem, Can için çok korktu ama Can elinde Sanem'in bandanası ile alevlerin içinden çıkmayı başardı. Sanem'i yumuşatan bu harekete aralarındaki aşkı da alevlendirdi. Ayrıca tüm eşyalarının yandığını duyan Can, onun için gerekli olanı aldığını söyledi.

Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı:
Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı:
Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı:
Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı:
Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı: "Ben Bitersem Seni De Bitiririm!"

Son Dakika Güncel Erkenci Kuş 43. Yeni Bölüm Fragmanı: 'Ben Bitersem Seni De Bitiririm!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement