GAFSAD'da Fotoğraf Şöleni - Son Dakika
Güncel

GAFSAD'da Fotoğraf Şöleni

GAFSAD\'da Fotoğraf Şöleni

Ülkemizin önde gelen fotoğraf sanatçılarından İbrahim Demirel, 14-16 Aralık 2012'de Gaziantep'teydi.

17.12.2012 10:55

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD)'nin konuğu olarak şehrimize gelen sanatçı, düzenlenen etkinlikte GAFSAD üyeleri ve fotoğraf severlerle bir araya geldi. Fotoğraf çalışmalarından örnekler sunan ve yaptığı söyleşinin ardından izleyicilerin sorularını yanıtlayan Demirel, fotoğraf severlerin ısrarı üzerine, farklı konulara ait tam 11 fotoğraf gösterisi sundu.

15 Aralık Cumartesi günü de Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Kulübünde söyleşi yapan ve çeşitli fotoğraf gösterilerini kulüp üyeleri ile paylaşan ünlü sanatçı, öğleden sonra ise Gaziantep'i gezerek fotoğraf çekti. Cumartesi akşam yoğun ilgiden dolayı GAFSAD salonunda diğer fotoğraflarını da paylaşan Demirel,4 saat süren söyleşi ve fotoğraf gösterisi yaptı. Pazar günü de GAFSAD üyeleri ile Barak köylerini gezen ve fotoğraf çeken İbrahim Demirel, aynı akşam Ankara'ya döndü.

Kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kalan İbrahim Demirel, Gaziantep'te fotoğraf sanatının büyük bir atılım içinde olduğunu belirterek, ileride farklı çalışmalar yapmak için tekrar gelmeyi düşündüğünü söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GAFSAD'da Fotoğraf Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement