Global Wellness Day 36. Avrasya Maratonu'nda Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Global Wellness Day 36. Avrasya Maratonu'nda Yürüdü

Global Wellness Day 36. Avrasya Maratonu\'nda Yürüdü

Global Wellness Day'i destekleyen tüm iyi yaşam severler Avrasya Maratonu'nda yürüdü

18.11.2014 10:13  Güncelleme: 10:21

İyi yaşam severler, Global Wellness Day'i desteklemek ve sağlıklı yaşam bilincini yaymak için 16 Kasım Pazar günü 36. İstanbul Maratonu Halk Yürüyüşü'ne katıldı ve halkın yoğun desteğini aldı.

Türkiye'den çıkıp dünyaya yayılan "Global Wellness Day", bilinçli ve daha iyi bir yaşam için hayatımızı 1 gün bile olsa değiştirerek, sağlıklı yaşama dikkat çekmeyi amaçlıyor. Türkiye'de 3 yıldan bu yana "Bir gün, tüm yaşamınızı değiştir" sloganıyla kutlanan Global Wellness Day, 2015 yılından itibaren 5 kıtada 30'u aşkın ülkede Haziran ayının ikinci Cumartesi günü aynı anda kutlanacak. Global Wellness Day kapsamında egzersizden sağlıklı beslenmeye kadar iyi yaşama dair her konuda etkinlikler düzenleniyor.

İyi yaşam sever yüzlerce kişi, 16 Kasım Pazar günü 09:30'da başlayan 8 km.'lik 36. İstanbul Maratonu Halk Yürüyüşü'nde, Global Wellness Day'i desteklemek için yürüdü.

Anadolu Yakası'nda Altunizade Köprüsü başlangıç noktasından, Avrupa Yakası'nda Dolmabahçe bitiş noktasına kadar parkuru tamamlayan bu destek yürüyüşü uluslararası bir iyi yaşam hareketinin parçasıdır.

Global Wellness Day'in yaratıcısı Belgin Aksoy "36. Avrasya Maratonu'nda görsel farkındalık yaratmak amacıyla bizlerle birlikte yürüyen tüm iyi yaşam severlere gönülden teşekkür ederiz. 13 Haziran 2015'de İstanbul'da yapılacak olan Global Wellness Day kutlamalarına herkesi bekliyoruz." dedi.

GLOBAL WELLNESS DAY Hakkında Global Wellness Day Belgin Aksoy liderliğinde, "Sağlık hayatımızın en önemli konularından biri olduğu halde neden özel bir günü yok?" sorusuyla yola çıktı. "Bir gün, tüm yaşamınızı değiştirebilir" sloganıyla bilinçli ve daha iyi yaşam bilincini Türkiye'den tüm dünyaya yaymayı hedefleyen Global Wellness Day, illk kez 2012'de Haziran ayının ikinci Cumartesi günü Richmond Nua Wellness Spa' da kutlandı. Globall Wellness Day, 2015 itibariyle Fransa, Belçika, Avusturya, Portekiz, İtalya, Polonya, Kıbrıs, Almanya, Çin,

İngiltere, İspanya, Rusya, Hindistan, Japonya, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika, Brezilya, ABD ve Avustralya gibi yaklaşık 30 ülkede kutlanmak üzere etkinlik takvimine alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Global Wellness Day 36. Avrasya Maratonu'nda Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement