Gönlümüzde Engel Olmasın - Son Dakika
Güncel

Gönlümüzde Engel Olmasın

Gönlümüzde Engel Olmasın

Başkan Karaosmanoğlu, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen yemekte engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle bir araya geldi

17.05.2013 11:00

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen yemekte engelliler ve aileleriyle bir araya geldi. Programda tüm masaları dolaşarak herkese ''hoş geldiniz'' diyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Uzuvlarımız engelli olabilir, önemli olan gönlümüzde, kalbimizde bir engel bulunmasın'' ifadesini kullandı.

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Antikkapı Restaurant'ta düzenlenen yemeğe katılım yoğun oldu. Engelli dernekleri ve engelli vatandaşlarımızın ailelerinin de katılım sağladığı yemekte tüm masaları dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, herkesle tek tek ilgilendi. Engellilerin hayatta karşılaştıkları zorlukları çok iyi bildiklerini ve onların da hayata katılımı için çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, hiçbir engel tanımadan spor ve sanat alanında başarılı olan kişilerle de bir araya geldi.

GÜLEN YÜZÜNÜZDEN ENERJİ ALIYORUM

Yemekli olarak gerçekleşen etkinlikte konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ''Biz sizin ailenizin bir parçasıyız. Hayatı sizinle paylaşarak mutlu olacağız. Uzuvlarımızda engel olabilir, önemli olan gönlümüzde, kalbimizde, beynimizde engel olmasın. Sizin yüzünüz güldüğünde, mutlu olduğunuzda ben enerji alıyorum. Ben hayatı sizinle paylaşmaya hazırım. Hükümetimiz engellilerimizle ilgili yasa ve düzenlemeler çıkarıyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, engelli kardeşlerimizle her zaman bire bir ilgilenmemizi, devletin şefkatli elini her zaman hissetmelerini istiyor'' şeklinde konuştu.

ONLAR ENGEL TANIMADI

''İnsan beyniyle gönlünü birleştirince yapamayacağı hiçbir şey yoktur'' diyen Başkan Karaosmanoğlu, gecede farklı alanlarda başarılı olan engellilere de ödüllerini takdim etti. Zihinsel engelli bisiklet sporcusu ve Türkiye Bisiklet Şampiyonu Sevgi Balkış, maket yapımcısı bedensel engelli Sabahattin Genli ve bedensel engelli ressam Ayşe Işık, gecede ödüllerini Başkan Karaosmanoğlu'ndan aldı. Salonda bulunan engellilere ve ailelerine seslenen Balkış, Genli ve Işık, ''İnsan isterse her engeli aşar, yeter ki çok çalışın'' dedi. Gecenin sonunda Genli, kendi yaptığı ev maketini Başkan Karaosmanoğlu'na hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gönlümüzde Engel Olmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement