HAKDEM'den Belediye'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

HAKDEM'den Belediye'ye Ziyaret

HAKDEM\'den Belediye\'ye Ziyaret

Hayvan Hakları Derneği Manisa Şubesi, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları dolayısıyla Hasan Eryılmaz'ı ziyaret etti

05.10.2012 10:31

Hayvan Hakları Derneği Manisa Şubesi, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları dolayısıyla Belediye Başkan Yardımcısı ve Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hasan Eryılmaz'ı ziyaret etti. Hayvan Tedavi ve Bakım Merkezi ile işbirliği içerisinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren HAKDEM üyeleri, dernek olarak istek ve taleplerini Eryılmaz'a iletti.

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla Manisa Belediyesi'ni ziyaret eden Hayvan Hakları Derneği (HAKDEM) Manisa Şubesi üyeleri, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz ile bir araya geldi. HAKDEM Şube Başkanı Reyhan Elbirliler, hayvanların bakım ve tedavisine yönelik üyeler olarak çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, en güzel örneğinin de Manisa Belediyesi'nin desteği ile açtıkları Pati Çarşı olduğunu söyledi. Hayvanlara yaşam hakkı verilmesini iyi insan ve uygar toplum olmanın şartı olarak gördüklerini dile getiren Elbirliler, "Biz edindiğimiz misyonla tüm Manisalılar'ı insanlara olduğu gibi hayvanlara da yaşam hakkına destek olmaya davet ediyoruz. Sokaklarda, barınaklarda, evlerde, ağır şartlarda çalıştırılan yük ve binek hayvanlarının korunması için çıkmış yasaların gerçek anlamda uygulanması ve uygulattırılması için tüm resmi birimleri göreve davet ediyoruz. Sizlere de hayvan haklarına verdiğiniz önem için teşekkür ediyoruz" dedi.

Hayvanlar İçin Seferberiz

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz da HAKDEM'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu; "Elbette hayvanların şiddetten uzak, beslenebilme olanaklarına sahip doğal yaşam alanlarında yaşayabilmelerini önemsiyoruz. Manisa Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatı ile göreve gelir gelmez sahipsiz hayvanlarımıza yönelik gezici hayvan tedavi aracını hizmete soktuk. Sahipsiz hayvanlarımızın bakım ve tedavilerini Hayvan Bakım Merkezi'nde yapıyoruz. Bilindiği üzere gerçekleştirdiğimiz kampanya ile sokak hayvanlarına yönelik su kabı projesini hayata geçirmiştik. Bu kapsamda şehrimizin çeşitli noktalarına otomatik su kabı yerleştirerek, sokak hayvanlarının hayati öneme sahip su ihtiyacına katkı sağladık. Bunun yanı sıra Fatih Parkı içerisinde Türkiye'de eşine az rastlanır bir mekan yaratarak Köpek Parkı'nı hizmete açtık. Bu çalışmalar hayvanlarımızın yaşamalarını kolaylaştıran adımlardır. Buna benzer çalışmalarımıza elbette devam edeceğiz. Aynı havayı soluduğumuz kentimizi hayvan sever bir kent haline getirmeye devam edeceğiz. Sizler gibi hayvan hakları bilincine sahip Manisalılar'ın artması temennimizdir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HAKDEM'den Belediye'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement