Hakkari'den Edirne'ye Kadar Bütün Eğitim Faaliyetlerinin İçerisindeyiz" - Son Dakika
Güncel

Hakkari'den Edirne'ye Kadar Bütün Eğitim Faaliyetlerinin İçerisindeyiz"

Hakkari\'den Edirne\'ye Kadar Bütün Eğitim Faaliyetlerinin İçerisindeyiz"

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, "Türkiye'nin bütün sathında bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz.

02.05.2019 17:19

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, " Türkiye'nin bütün sathında bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin simge kuruluşu ve en büyük örgütlü yapısıyla Hakkari'den Edirne'ye kadar bütün eğitim faaliyetlerinin içerisindeyiz. Kurumsal ve gönüllü yapısıyla Eğitim Bir-Sen olarak biz, bu idealin motoru olmaya kendimize ilke edindik. Hep birlikte bu bütünü şekillendirdiğimizde azim ettiğimizi başarabileceğiz." dedi.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediğini "3. Kitap Okuma Yarışması"nın ödül töreni, Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans salonunda gerçekleşitirldi.

Selvi, törende yaptığı konuşmada, kitap okuma yarışmalarına çok büyük önem verdiklerini söyledi.

Bilge toplumunun okumayla inşa edileceğini dile getiren Selvi, şöyle konuştu:

"Dünyada rekabet içerisinde olduklarınızla çağ nüfusuyla rekabet edecek potansiyele ulaşmamışsanız sizin o rekabet ortamında arzu edecekleriniz mümkün olmaz. Bunun için de dünyada sizinle birlikte yarışan her kim varsa, onlarla birlikte siz de rekabeti başarıyla tamamlayabilmeniz için atmanız gereken adımları mutlaka atmalısınız. Bunları yalnız başına seküler bir mantıkla beşeri geleceğinizle sınırlandıramazsınız. Mutlaka sizi var eden ideal değerleriniz vardır. İnanç ve kültür değerleriniz vardır. Eğer bu köklerle birlikte bir şeyler başarırsanız anlamlı olur. Aksi halde başardığınız şey, sizin geleceğinize hizmette etmeyebilir. Onun için yalnız başına kuru bilgi yetmez."

"Hepimiz aynı gemideyiz"

Afyonkarahisar'da düzenlenen bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Selvi, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin bütün sathında bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin simge kuruluşu ve en büyük örgütlü yapısıyla Hakkari'den Edirne'ye kadar bütün eğitim faaliyetlerinin içerisindeyiz. Kurumsal ve gönüllü yapısıyla Eğitim Bir-Sen olarak biz, bu idealin motoru olmaya kendimize ilke edindik. Hep birlikte bu bütünü şekillendirdiğimizde azmettiğimizi başarabileceğiz. Ayrıca hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemi hepimizi aynı noktaya sevk etmektedir. İnşallah bunu da başarıyla gerçekleştireceğiz. Eğer bir medeniyet tasavvurundan söz ediyorsak, böyle bir hedefimiz varsa bunu bilge toplumla başarabiliriz. Bunu başaracak ideal de bu koltuklarda ve sıralarda var. Bunu da dün ecdadımızın başarılarına bakarak, onların yaptıklarının yeni nesillerimizden daha fazlasını yapabileceğini biliyoruz. Bu potansiyeli de görüyoruz."

Ödül törenine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Arslan, belediye başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Konuşmaların ardından 3 kategoride düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, bilgisayar, tablet ve 120 bisiklet hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'den Edirne'ye Kadar Bütün Eğitim Faaliyetlerinin İçerisindeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement