Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, "Birilerinin insanların kafalarında oluşturduğu yanlış algıları ve korkuları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.

27.03.2017 21:01

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, "Birilerinin insanların kafalarında oluşturduğu yanlış algıları ve korkuları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bir algı ve anlayış var ve ülkemizin, milletimizin üzerinde sürekli korkular üzerinden siyaset üretmeye çalışıyor." dedi.

Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ile birlikte ilçe merkezinde ziyaretlerde bulunan Milletvekili Bostan, daha sonra Hacılar Kırsal Mahallesi'ne gitti.

Köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Bostan, anayasa değişikliği çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Bostan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kırsal mahallelerimizde, köylerimizde halkımıza 18 maddelik değişikliği, bu maddelerin ülkemize neler kazandıracağını anlatmaktayız. Birilerinin insanların kafalarında oluşturduğu yanlış algıları ve korkuları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bir algı ve anlayış var ve ülkemizin, milletimizin üzerinde sürekli korkular üzerinden siyaset üretmeye çalışıyor. Bizler ise, projeler üzerinden, gerçekler üzerinden siyaset üretiyoruz. Milletimiz artık bunlara pirim vermiyor. Onlara taviz vermiyor. Gerçekler üzerinde, kendine dokunan siyasete artık alıştılar. " diye konuştu.

Millet için siyaset yaptıklarını dile getiren Bostan, şöyle devam etti:

"Terör örgütlerinin siyasi temsilcisi olan FETÖ'cular, PKK'lılar buna hayır diyor. Avrupa, bu anayasa paketine hayır diyor. Hayır diyen bir kesim daha var. O da CHP. Bu milletin kurucu iradesi olduğunu iddia eden ve 50 yılına kadar bu milleti yönetmekle övünen CHP'nin niye hayır kampanyasının arkasında durduğunu ben anlayabilmiş değilim. Buradan CHP'li kardeşlerime seslenmek istiyorum. Anayasa değişikliği paketi ile ilgili hayırcıların getirdiği gerekçelere ve bizim getirdiğimiz gerekçelere iyi baksınlar. Maddeleri iyi okusunlar ve ona göre kararlarını versinler. Biz hepsinin kararlarına da saygılıyız."

Milletvekili Bostan, evlerinin önlerinde oturan bayanlarla da sohbet ederek dertlerini dinledi.

Bayanların düğün salonu ve yollarına parke taş döşenmesi isteğini Gömeç Belediye Başkanı Kasım Arslan'a ileten Bostan, aldığı olumlu yanıtı onlarla paylaştı.

Bostan, referandum gününe kadar Balıkesir'in her köşesini ziyaret edeceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement