HAS Parti'den BDP'ye Eleştiri - Son Dakika
Güncel

HAS Parti'den BDP'ye Eleştiri

HAS Parti\'den BDP\'ye Eleştiri

Kazım Arslan, Özerk Kürdistan Tartışmasını Gündeme Getiren Barış ve Demokrasi Partisi'nin, Seçim Öncesi Ülkeyi Gerdiğini, Bu Gidişatın Türkiye'nin Hayrına Olmadığını Söyledi.

23.12.2010 19:11

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan, özerk Kürdistan tartışmasını gündeme getiren Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP), seçim öncesi ülkeyi gerdiğini, bu gidişatın Türkiye'nin hayrına olmadığını söyledi. Denizli'de partisinin il başkanlığını ziyaret ederek partililerle görüşen Kazım Arslan, daha sonra Genel Başkan Danışmanı Ümmet Kandoğan, İl Başkanı İrfan Duatepe ve Merkez İlçe Başkanı Aykut Yıldırım'ın da katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Arslan, AK Parti'nin ülkeyi iyi yönetmediğini, muhalefetin de muhalefet görevini yerine getirmeyerek iktidar ile kayıkçı kavgası yaptığını ileri sürdü. Arslan, ''Son günlerde önce iki dil ardından da Özerk Kürdistan tartışılmaya başlandı. Pazar günü il başkanlarıyla toplantı yapacak olan genel başkanımız Numan Kurtulmuş, bu konuda detaylı açıklama yapacak. Ben şunu söylemek istiyorum. Durup dururken BDP'nin özerk Kürdistan'ı gündeme getirmesi Türkiye'nin hayrına değil. Seçimler yaklaşıyor. Bu tartışmalar, Türkiye'de kutuplaşma yaratır. Türkiye'nin bütünlüğü adına tartışmalar kaygı verici. BDP ülkeyi geriyor, gidişat tedirgin edici' dedi. Kazım Arslan, Genelkurmay Başkanlığı'nın iki dil tartışmaları üzerine yaptığı açıklamayı doğru bulmadıklarını, zira bu tür tartışmaların siyasetin işi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HAS Parti'den BDP'ye Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement