Hayran Bırakan Sergi Muğla'nın Bodrum İlçesine Bağlı Turgutreis Beldesi'nde Bölgede Yaşayan 47... - Son Dakika
Güncel

Hayran Bırakan Sergi Muğla'nın Bodrum İlçesine Bağlı Turgutreis Beldesi'nde Bölgede Yaşayan 47...

Hayran Bırakan Sergi Muğla\'nın Bodrum İlçesine Bağlı Turgutreis Beldesi\'nde Bölgede Yaşayan 47...

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Bodrum Sanat ve Kültür Derneği'nin (BODRUM ART) 47 üyesinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışını CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, başkan yardımcısı Funda Akçalı,...

07.04.2012 17:59

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Bodrum Sanat ve Kültür Derneği'nin (BODRUM ART) 47 üyesinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışını CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, başkan yardımcısı Funda Akçalı, BODRUM ART Başkanı Yüksel Güner ve sanatçılar birlikte yaptı. Zeynep Çelebi&Nezih Öget'in gitar ve keman müziği ile görsel bir şölene dönüşen sergide 90 adet resim, seramik ve heykel eser yer aldı. Bodrum'da yaşayan ressam Tuncay Yurtsever'in merhum Bülent Ecevit'e hediye etmek için yapmaya başladığı ancak ölümünden önce bitiremediği 50 bin toplu iğneden oluşan 'Barış', 70 bin toplu iğneden oluşan 'Kadınlar' isimli toplu iğne tabloları görenleri hayran bıraktı.

BODRUM ART Başkanı Yüksel Güner Bodrumlu sanatçılar olarak ilçenin yöresel kültürünü ve sanatını korumayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını söyledi.

Serginin 16 Nisan Pazartesi gününe kadar pazartesi-cumartesi günleri 10.00-20.00, pazar günleri10.00-17.00 saatleri arasında ziyarete açık kalacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayran Bırakan Sergi Muğla'nın Bodrum İlçesine Bağlı Turgutreis Beldesi'nde Bölgede Yaşayan 47... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement