Kadere Teslim Olduk! - Son Dakika
Güncel

Kadere Teslim Olduk!

Kadere Teslim Olduk!

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Antalyaspor yenilgisini bu sözlerle özetledi.

06.02.2015 21:01

PTT 1. Lig'de Şanlıurfa spor kendi evinde ağırladığı Antalyaspor karşısında 3-2'lik skorla sahadan mağılup ayrılan taraf oldu.

Rakibine nazaran sönük futbol sergileyen ve gol yollarında büyük sorunlar yaşayan Şanlıurfaspor ilk iki golünü 12 ve 14'üncü dakikalarda yedi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca futbolcular devre arasına 2-0'lik skorla geçti.

İkinci yarıda baskısını biraz arttıran Şanlıurfaspor zor da olsa 2 gol kaydederek maçta beraberliği sağlarken, son dakikada gelen gol URfaspor'un sahadan 3-2'lik skorla yenik ayrılmasına neden oldu.

Maç sonrası TRT Spor'da karşılaşmayı değerlendiren spor yorumcusu Hayri Ülgen, "Şanlıurfaspor artık ilk ikiye girmeyi çok büyük bir oranda zora soktu. Sarı yeşilli ekip artık bu saatten sonra ilk 6'ya girebilmek için biraz emek vermelidir. Takım rakibine nazaran kötü oynadı. Gol yollarında büyük sıkıntılar yaşıyor Urfaspor. Takım zaman kaybetmeden Playy-Off'ta şans aramalıdır" dedi.

Teknik Hoca Cihat Arslan ise maç sonrası yaptığı kısa açıklamasında, "Yapacak bir şey yok. Kadere karşı gelemezsiniz. Kadere teslim olmak zorundayız. Futbolcularım ellerinden geleni yaptı ancak yenilen taraf biz olduk" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kadere Teslim Olduk! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement