Karakola İntihar Saldırısı Gerçekleştiren PKK'lı İçin Cenaze Töreni - Son Dakika
Güncel

Karakola İntihar Saldırısı Gerçekleştiren PKK'lı İçin Cenaze Töreni

Karakola İntihar Saldırısı Gerçekleştiren PKK\'lı İçin Cenaze Töreni

VAN (İHA) – Van’ın Başkale’deki Bebleşin Jandarma Karakolu’na intihar saldırısında bulunan PKK üyesi Nedim Gülce’nin cenazesi toprağa verildi.

11.08.2015 16:47

VAN (İHA) – Van'ın Başkale'deki Bebleşin Jandarma Karakolu'na intihar saldırısında bulunan PKK üyesi Nedim Gülce'nin cenazesi toprağa verildi.

Van-Başkale karayolu üzerindeki Bebleşin Jandarma Karakolu'na yönelik 6 Ağustos gecesi bomba yüklü bir araçla intihar saldırında bulunan PKK üyesi Nedim Gülce'nin cenazesi, Başkale Devlet Hastanesi morgundan alınarak çarşı merkezine kadar omuzlarda taşındı. Aralarında Van milletvekilleri Lezgin Botan ve Tuba Hezer, DBP Başkale İlçe Eş Başkanı Senar Yeşilırmak, HDP İlçe eş başkanları Daştan Şimşek ve Gülistan Orhan, DBP ve HDP Van ve Başkale ilçe yöneticileri, STK temsilcilerinin de bulunduğu kalabalık, cenazeyi Yeni Cami'ye getirdi. Burada dini vecibeleri yerine getirdikten sonra omuzlarda bir süre taşınan cenaze, daha sonra araçla Sallıdere Mahallesi'ne götürüldü. Buradaki mahalle mezarlığına defnedilen Gülce'nin cenazesi nedeniyle ilçe merkezinde kepenkler de açılmadı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karakola İntihar Saldırısı Gerçekleştiren PKK'lı İçin Cenaze Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement