''Kariyer Günleri'' - Son Dakika
Güncel

''Kariyer Günleri''

\'\'Kariyer Günleri\'\'

Özel Alev Okulları "Kariyer Günleri" ile geleceğin mezunlarına ışık tuttu!

09.05.2012 13:38

Özel ALEV Okulları ve rehberlik servisi; kendi kariyer planlarını yapabilen öğrenciler yetiştirmek ve gelecek hedeflerini belirleyebilmelerinde onlara destek olabilmek adına kendi lise öğrencilerine "Kariyer Günleri" düzenledi. Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, Prof.Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zafer Erkoç ve ALEV Mezunları'nın konuşmalar yaptığı etkinlik, 4-8 Mayıs 2012 tarihleri arasında Özel ALEV Okulları'nın Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Özel ALEV Okulları; öğrencilerini kariyerleri ile ilgili verecekleri karar aşamasına hazırlamak ve gelecekleri ile ilgili kararlara ışık tutmak amacıyla düzenlediği "Kariyer Günleri"nde, onların büyüyen ve gelişen dünyada fark yaratan "ALEV Lisesi Mezunu" olmalarını arzu ediyor. Daha önceki yıllarda da "Çağın Meslekleri", "Meslek Tanıtımları" adı altında gerçekleştirilen etkinlikleri bu sene "Kariyer Günleri" adı altında toplayarak öğrencileri, iş hayatlarında önemli başarılara imza atmış saygın insanlarla buluşturdu.

ALEV Lisesi öğrencilerinin, velilerin ve mezun öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof.Dr. Deniz Ülke Arıboğan, "''21. yy'da Birey Olmak" başlığı altında öğrencileri bilgilendirirken, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut, "Fark Yaratmak" başlıklı konuşmasıyla öğrencilere ışık tuttu. "Simit Sarayı CEO'su Haluk Okutur'un "Girişimcilik Hikayesi"nin barkavizyon ile öğrencilere gösterildiği etkinlik ALEV Mezunları'nın öğrenim gördükleri üniversiteleri anlatmasıyla devam etti. Özel ALEV Okulları'nca 3.sü düzenlenen "Kariyer Günleri"; İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zafer Erkoç'un "Okul Bitti. Ya Şimdi?" ve "Geleceğin Altın Yetkinlikleri" konularında seminer vermesiyle sona erdi.

Öğrencilerine verdiği değer kadar onların kararlarına da değer veren ve gelecekte verecekleri kararlara ışık tutmayı hedefleyen Özel ALEV Okulları; gurur duyacağı mezunlar yetiştirmeye büyük adımlarla devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Kariyer Günleri'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement