Kaynak İşlerini Artık Kendileri Yapacak - Son Dakika
Güncel

Kaynak İşlerini Artık Kendileri Yapacak

Kaynak İşlerini Artık Kendileri Yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli kaynakçılık kursu sertifikasını aldı.

28.05.2013 10:36

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel becerisini geliştirme kapsamında bir adım daha attı. Kaynak işlerine sıkça ihtiyaç duyulan Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli kaynakçılık kursunun ardından sertifikalarını aldı. Personelin vasıflarını artırarak kendi ihtiyaçlarını karşılamak için verilen kurs ile kalite ve verimin artışı da hedefleniyor.

18 PERSONELE SERTİFİKA

Elginkan Vakfı ile ortaklaşa yürütülen Elektrik Ark ve Oksijen Kaynakçılığı kursu vakıf tarafından ücretsiz olarak verildi. Kurs sonrasında 18 personel, katıldığı eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Personele sertifikalarını vermek üzere Antikkapı Restaurant' ta program düzenlendi.

ELGİNKAN AİLESİNİN VASİYETİ EĞİTİM

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulmuttalip Demirel, Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Taşkın, Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Akkaya ve personel katıldı.

TERCİH EDİLEN PERSONEL OLACAKLAR

Ulaşım Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel hizmet içi eğitimlerin önemli olduğunu ifade ederek "Kursa katılan personellerimiz, işyerinde üretim, kalite ve verimi yükseltecekler, aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kurumsal başarı ve kalitesine değer katacaklardır. Çalıştıkları yerlerde her zaman aranan ve tercih edilen personel olacaklardır" şeklinde konuştu.

YAŞAM BOYU EĞİTİM

Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Taşkın ise "İnsanlardan kazandıklarımızı, eğitim hizmetleriyle insanlarımıza geri vereceğiz. Elginkan ailesinin vasiyeti üzerine yaşam boyu eğitimde üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaynak İşlerini Artık Kendileri Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement