Kocaelispor Davasında, Malzeme Alınan 10 Firma İncelenecek - Son Dakika
Güncel

Kocaelispor Davasında, Malzeme Alınan 10 Firma İncelenecek

Kocaelispor Davasında, Malzeme Alınan 10 Firma İncelenecek

Kocaelispor'un eski başkanları Muammer Çelik ile Serhan Gürkan'ın da aralarında bulunduğu 16 sanığın, 'zimmete para geçirme ve evrakta sahtecilik' suçlamalarıyla yargılandığı davada, mahkeme heyeti, kulübün spor malzemesi temin ettiği 10 firmadan...

12.02.2013 13:28

Kocaeli spor'un eski başkanları Muammer Çelik ile Serhan Gürkan'ın da aralarında bulunduğu 16 sanığın, 'zimmete para geçirme ve evrakta sahtecilik' suçlamalarıyla yargılandığı davada, mahkeme heyeti, kulübün spor malzemesi temin ettiği 10 firmadan yapılan alınan malzemelerin incelenmesine karar verdi.

Kocaelispor eski başkanları Muammer Çelik ve Serhan Gürkan ile birlikte toplam 16 sanığın tutuksuz yargılandığı davanın görülmesine bugün Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. 'Zimmete para geçirme ve evrakta usulsüzlük' suçlamalarıyla açılan davanın duruşmasına, tutuksuz yargılanan sınaklardan Muammer Çelik ile sanıkların avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, duruşmada zimmet suçunun olup olmadığının anlaşılması için Kocaelispor'un malzeme temin ettiği 10 firmadan alınan spor malzemelerinin incelenmesine karar verdi. 10 firmaya yazılan yazılara verilecek cevaplar sonucunda dosya bilirkişiye gönderilecek ve zimmetin gerçekleşip gerçekleşmediği incelenecek.

Dava, bu incelemelerin tamamlanabilmesi için 18 Nisan 2013 tarihine ertelendi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaelispor Davasında, Malzeme Alınan 10 Firma İncelenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement