Konyalı Şehidin Cenazesi Memleketi Konya'ya Getirildi - Son Dakika
Güncel

Konyalı Şehidin Cenazesi Memleketi Konya'ya Getirildi

Konyalı Şehidin Cenazesi Memleketi Konya\'ya Getirildi

PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen 26 yaşındaki polis Mustafa Çetin'in cenazesi Mardin'de düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi.

28.02.2016 18:36  Güncelleme: 20:03

Özel Harekat Polisi 26 yaşındaki Mustafa Çetin, Mardin'in Nusaybin ilçesi'nde PKK'lı teröristlerin zırhı polis aracına roketatarlı saldırısı sonucu şehit olmuştu. Çetin'in cenazesi Mardin'de düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi.

ŞEHİDİN CENAZESİNİ VALİ VE GARNİZON KOMUTANI KARŞILADI

Şehit'in cenazesini Konya Havalimanında Vali Vekili Fazlı Akgün, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, şehidin babası Süleyman Çetin, annesi Kezban Çetin, eşi Ayşe Çetin, şehidin kardeşleri, yakınları ile asker ve polis karşıladı.

ŞEHİDİN 3 YAŞINDAKİ KIZI DA KONYA'YA GELDİ

İstanbul'da oturan şehit eşi Ayşe Çetin de, üç yaşındaki kızı Fatma Sema Çetin ile birlikte uçakla Konya'ya geldi.

TORUNUNA SARILIP AĞLADI

Şehidin cenazesinin gelmesi beklenildiği sırada Fatma Sema Çetin de bir yakının kucağında aprona getirildi. Her şeyden habersiz Fatma Sema Çetin, etrafında bakındığı sırada dedesi Mehmet Aksoy, torununa sarılıp ağladı. Minik Fatma Sema, adeta teselli edercesine elliyle dedesinin sırtına bir kaç kez dokundu. Minik Sema daha sonra apronda koşuşturup oynaması görenlerin yüreğini dağladı.

"BABA BABA" DİYE AĞLADI

Fatma Sema'nın bir ara 'baba baba' diye ağlaması üzerine bir yakını aprondan uzaklaştırdı. Ancak minik Fatma Sema kısa bir süre sonra tekrar aprona geldi. Babasının cenazesi geldiği sırada da, annesinin yanına gitmek istemesi üzerine kadın polis şeker vererek sakinleştirmek istedi.

"BAKAYIM Bİ BABAMA"

Annesine sarılan Fatma Sema bir ara "Bakayım bi babama" deyip annesinden kurtulup, her şeyden habersiz babasının cenazesinin konduğu ambulansa doğru koştu. Polisler tarafından durdurulan Fatma Sema, kadın polise teslim edildi.

YARIN DEFNEDİLECEK

Karayoluyla memleketi Ilgın'a götürülen ve Devlet Hastanesi Morgu'na konan şehit Çetin'in cenazesi, yarın öğle namazının ardından düzenlenecek törenle eskiden belde statüsünde olan Yukarıçiğil Mahallesi'ndeki evlerinin karşısındaki mahalle mezarlığına defnedilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konyalı Şehidin Cenazesi Memleketi Konya'ya Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sempatizan63: çok sevindik mekanı cehennem olsun.ne yani barbar ışidli cennetemi gidecekti ben konuştum o tarafa alıyorlarmış 1 24 Yanıtla
  • Mardinli esnaf: Mardin burası asker sonun böle olur işte 1 17 Yanıtla
  • 26 SBT ..HIRSIZLIGIN DOGUSU: SAYIN BASBAKANIM.....KONYADAN POLIS VE ASKER GÖNDERMEYIN....GÜNEY DOGUYA......ARTVINLI GITSIN..URFALI GITSIN....ADANALI GITSIN....YETER ARTIK... 0 9 Yanıtla
  • Zeliha: Küçücük çocuğun göz yaşlarına bile sevinen mahluklar var aramızda Allah size de yaşatsın bu acılardan daha büyük acıları inşallah nasıl yaratıklarsınız siz Allah aşkına def olup gidin bu ülkeden sevmeyen def olup gitsin ya ne kadar yüzsüzsünüz sevmediğiniz bu vatanda ne işiniz var def olup gidin de bu ülke sizin gibi pisliklerden kurtulsun 4 0 Yanıtla
  • merkan: Bu kendi halkina savastii bos bosuna koku 900 yilonce kurt Mongolabenziyorlarmii 0 0 Yanıtla

Advertisement