Malatya Valisi Toprak'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Malatya Valisi Toprak'a Ziyaret

Malatya Valisi Toprak\'a Ziyaret

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

06.02.2017 19:14

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, Genel Başkan Ünsal ve beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Serdar Sönmez, Ahmet Bağdat, Malatya Şubesi İl Başkanı Soner Erdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erdemir ve Amerika Malatyalılar Dernek Başkanı Rıza Ataş'ı kabul ederek bir süre görüştü.

Kabullerinden dolayı Vali Toprak'a teşekkür eden Ünsal, konfederasyon, üye federasyonlar ve dernekler hakkında bilgiler vererek, Malatya'da yapılacak yatırımlarla ilgili görüşmelerde bulunacaklarını ifade etti.

Ünsal, ayrıca referandum sürecinde de üzerlerine düşen görevi yerine getirmek amacıyla Malatya'da Sivil Dayanışma Platformu ile ve onların önderliğinde çalışmalarda bulunacaklarını kaydetti.

Vali Toprak da heyete çalışmalarında başarılar dileyerek, referandum sürecinde vatandaşların iyi bir şekilde bilgilendirilmesi adına bunun toplumun tüm katmanlarına ulaşılarak anlatılması gerektiğini belirterek, sivil toplum örgütlerinin bu işi sahiplenmesi ve bu aktarımlarda bulunmasının önemine dikkati çekti.

Toprak, bir taraftan referandum öncesi, günü ve sonrası için bir taraftan vatandaşın düşüncelerinin ve yaklaşımlarının net olarak sandığa yansıtılması için her türlü güvenlik tedbirini alma noktasında çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Cazibe merkezleri hakkında konuşan Vali Toprak, cazibe merkezleri arasında yer alan Malatya'nın diğer illerden daha avantajlı olduğunu belirterek, yatırımlar konusunda da her türlü katkıyı kendilerine sunacaklarını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya Valisi Toprak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement