Mantar Toplamaya Gitti Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Mantar Toplamaya Gitti Kayboldu

Mantar Toplamaya Gitti Kayboldu

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde mantar toplamak için evinden ayrılan ve kaybolan bir kişi, jandarmanın aramaları sonucu 30 saat sonra sağ olarak bulundu.
Dün ilçe merkezine bağlı Balçıkhisar Mahallesi'nde oturan Mustafa Tetik (81), mantar...

28.11.2013 15:41

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde mantar toplamak için evinden ayrılan ve kaybolan bir kişi, jandarmanın aramaları sonucu 30 saat sonra sağ olarak bulundu.

Dün ilçe merkezine bağlı Balçıkhisar Mahallesi'nde oturan Mustafa Tetik (81), mantar toplamak için gittiği Balçıkhisar köyü ormanlık bölgede kayboldu. Gece evine dönmediği için ailesi tarafından merak edilen Tetik'i ilk önce ailesi kendi imkanlarıyla arama çalışması yaptı, ancak bulamadı. Sabah Tetik ailesi babalarının bulmak için Osmaneli Emniyet Müdürlüğünden ve İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan yardım istediler. Mustafa Tetik'i bulmak için İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgeye hareket etti. İlçe Jandarma ekipleri ormanlık alanda geniş çaplı arama kurtarma planı yapıp bölgeye dağıldılar. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaybolan Mustafa Tetik'i yaklaşık 30 saat sonra Günören Köyü ormanlık alanda buldular. Jandarma ekipleri, bulunan Tetik'i ormanlık alandan alıp hemen hastaneye getirdiler. Burada sağlık kontrolünden geçirilen Tetik, durumunun iyi olması üzere karakola getirilirken, ailesine de haber verdiler. Aile gelinceye kadar jandarma ekipleri Mustafa Tetik'e yemek ve çay ikram ettiler. Haberi alan Tetik ailesi babalarını almak için geldikleri karakolda, emeği gecen jandarma ekiplerine teşekkür ederek "Biz kendi imkanlarımızla babamızı gece boyu aradık, bulamadık ve sabah da yetkililere haber verdik. Hemen olay yerine gelip ormanlık alana dağıldılar ve babamızı bize sağsalim getirdiler. Emeği geçenlerden Allah razı oldun" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mantar Toplamaya Gitti Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement