Milli Piyango Talihlileri Kartepe’de Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Milli Piyango Talihlileri Kartepe’de Belirlendi

Milli Piyango Talihlileri Kartepe’de Belirlendi

Kartepe Belediyesi Ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Ve TRT İşbirliğiyle Çekiliş Programı Gerçekleştirildi.

30.07.2010 14:27  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Haber'den canlı olarak yayınlanan Milli Piyango çekilişi, Kartepe Seka Kamp Alanında yapıldı Tüm Türkiye'nin de merakla beklediği 29 Temmuz çekilişi Kartepe'nin eşsiz doğasında yaşanarak gerçekleştirilmiş oldu.

Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğünün 29 Temmuz çekilişini Kartepe ilçesinde gerçekleştirmesi, ilçede sevinçle karşılanırken, büyük ikramiye çekilişinin TRT Haber kanalından canlı yayınlaması ilçenin tanıtımı açısından da önemini arttırdı. TRT Haber'den de naklen yayınlanan programda çekilen büyük ikramiyede yer alan talihli numaraları Kocaeli Millet Vekili Azize Sibel Gönül çekti. Büyük ikramiye olan 1.500.000.TL bulunan biletin numaraları şöyle 511430. Büyük ikramiye yarım bilete isabet etti. Şansı iller Ankara ve Diyarbakır oldu. AK Parti Kocaeli Millet Vekili Azize Sibel Gönül konuşmasında bölgenin turizm değerlerine, yerli ve yabancı turistlerin bu doğa harikası bölgeyi ziyaret etmeleri için gerekçelere vurgu yaptı.

Karabalık'tan Kartepe'ye davet

Ev sahipliğini Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın yaptığı bu organizasyon yaklaşık 2 aylık titiz bir çalışma sonucunda gerçekleşti. Program saat 14:00 da başlayarak gün boyu devam etti. Gün içinde yapılan etkinliklerde vatandaşlara ücretsiz kupun dağıtıldı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, içinde bölgede yetişen meyvelerin olduğu meyve sepetinin tanıtımını yaptı. Başkan Karabalık yapmış olduğu konuşmasında; "TRT ve Milli Piyango gibi iki güzide kuruma, yapmış olduğumuz başvurularımızın kabulü neticesinde ilçemize gelerek böyle bir organizasyonu gerçekleştirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Turizmin, sporun adresi ve sanayinin bir arada olduğu eşsiz doğa güzelliklerine sahip olduğumuzu anlatmamıza vesile oldular. Her geçen gün çıtasını daha da yükselttiğimiz festivalimiz, yayla şenliklerimiz, yağlı güreşlerimiz, at yarışmalarımız, off-road gibi diğer etkinliklerimiz yıl içinde Kartepe'ye güzellikler katmakta. Adeta bir cennet köşesi olan Kartepe'yi tüm dünyanın tanımasını bilmesini istiyoruz. Her yönden ulaşıma açık olan ilçemizin görülmeye değer olan güzellikleriyle herkesin tanışması için davet ediyoruz." dedi. Başkan Karabalık 150.000.TL'lik ikramiyesi olan biletin çekilişini yaptı ve kazanan numara şöyle 258682. Başkan Şükrü Karabalık, ikramiye kazanan herkese ikramiyelerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Program gündüz ve akşam olmak üzere iki bölümde gerçekleşti

Çekiliş gündüz ve akşam olmak üzere iki bölümde gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Vali Yardımcıları Dağıstan Kılıçaslan ve Şükrü Çakır, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Eşme Eski Belediye Başkanı Şaban Özer, Acısu Eski Belediye Başkanı Abdullah Sungur, Suadiye Eski Belediye Başkanı Hüseyin Top, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri Kartepe Mahalle Muhtarları ve çok sayıda Kartepe ve çevre ilçe halkı katıldı.

5 Kişi 82 LCD televizyon kazandı

Programada ücretsiz dağıtılan kupınlarda 5 kişi 82 ekran LCD televizyon kazandı. 5 Talihli şöyle: 970 Numaralı kupunun sahibi Polis Memuru Bayram Mazmaz, 613 numaralı kuponun sahibi Erdoğan Cirit, 849 numaralı kuponun sahibi Emekli Efraim Bilgen, 682 numaralı kupunun sahibi Ev Hanımı Sadiye Yaşar, 541 numaralı kuponun sahibi Hacı Ağdaş televizyonlarını aldılar.

Çekilişlerin ardından Popstar Hazan ve Yusuf güneyin konserleri program tüm hızıyla devam etti. Yusuf Güney sahne performansı ve halka olan yakın ilgisiyle katılanlar unutulmayacak gece yaşadılar.. Güney'in parçalarına eşlik eden gençler gecenin tadını çıkardılar.Konserlerin ardından Popstar Hazan'a Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Yusuf Güney'e Kartepe Belediye Başkan Şükrü Karabalık çiçeklerini takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milli Piyango Talihlileri Kartepe’de Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement