Müdür'den Vali Özçimen'i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Müdür'den Vali Özçimen'i Ziyaret

Müdür\'den Vali Özçimen\'i Ziyaret

Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Murat Özen, Vali Özçimen'i makamında ziyaret etti.

11.07.2012 09:12

Yeni atandığı Bolu Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü hakkında bilgiler veren Murat Özen, "Bizim Vakıf olarak amacımız Ülke sanayisinin ihtiyaç duyduğu vasıflı iş gücü yetiştirilmesine ve bu suretle ülkenin istihdam imkanlarını artırıcı eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak için okullar, eğitim kurumları açmak, işletmektir. Bilim,Teknoloji ve Eğitim alanındaki faaliyetleri teşvik etmektir. Buraya Valilik ile birlikte iş birliği içinde neler yapabiliriz onu size danışmaya geldim" dedi.

Bolu Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursları hakkında da Vali Özçimen'e bilgiler veren Özen, "Yaz kursu adı altında 5 kursumuz bulunmaktadır. Kurslarımızı Vakfımızın internet sitesinden de duyurusunu yapıyoruz. 2010 yılında uzaktan eğitime geçtik. 2011 yılında bunu fiilen uyguluyoruz. Bu sayede kursiyerlerimiz internet üzerinden online olarak eğitim alabilecekler. 2003 yılında açılan Bolu Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde açıldığı günden Nisan ayına kadar 48 bin kursiyere eğitim verdik" dedi.

Bilim-Kültür ve teknoloji alanlarında da faaliyetleri olduğunu belirten Özen, Vakıf olarak eğitim alanında yapılan bağışların 31 milyon olduğunun altını çizerek başarılı üniversite öğrencilerine burslar da verdiklerini ifade etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali İbrahim Özçimen, Bolu Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne yeni atanan Murat Özen'e başarılar dileyerek, "Sizden önceki müdürlerimizle olduğu gibi sizinle de aynı şekilde koordineli olarak çalışmalar yapacağız. Açılacak kurslarda vatandaşlarımızın aile ekonomisine katkı sağlayıcı ve onlara el becerisi kazandırıcı kursların açılmasına önem vermeliyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müdür'den Vali Özçimen'i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement