Meteoroloji'den Orta Karadeniz, Ankara, Kastamonu ve Çankırı İçin Sağanak Yağış Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den Orta Karadeniz, Ankara, Kastamonu ve Çankırı İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji\'den Orta Karadeniz, Ankara, Kastamonu ve Çankırı İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz, Ankara, Kastamonu ve Çankırı’da gök gürültülü sağanak yağış beklenildiğini belirterek vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

16.04.2023 11:44  Güncelleme: 12:14

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz, Ankara, Kastamonu ve Çankırı'da gök gürültülü sağanak yağış beklenildiğini belirterek vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz'in iç, Ankara'nın kuzey kesimleri ile Kastamonu ve Çankırı için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'nin konuya ilişkin bugün yaptığı açıklama şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (pazar) ülkemizin kuzey kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimleri ( Samsun'un iç kesimleri, Amasya, Tokat, Çorum), Sinop'un iç kesimleri ile Yozgat'ın kuzey ilçelerinde ve öğle saatlerinden sonra Ankara'nın kuzey ilçeleri ile Kastamonu ve Çankırı çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den Orta Karadeniz, Ankara, Kastamonu ve Çankırı İçin Sağanak Yağış Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement