Peter Island Güneşin Zararlı Etkilerine Karşı! - Son Dakika
Güncel

Peter Island Güneşin Zararlı Etkilerine Karşı!

Peter Island Güneşin Zararlı Etkilerine Karşı!

Amway'in güneş bakım ürünleri markası PETER ISLAND, hem yüzünüz hem de vücudunuz için güneş hasarına karşı cildin korunmasına destek oluyor.

01.06.2013 14:41

PETER ISLAND güneş ve güneş sonrası losyonlar, içerdiği UVA/UVB koruması, nemlendiriciler ve E vitamini ile güneşin zararlı ışınlarına karşı savaşıyor.

Bronz bir tene sahip olmak her ne kadar cazip gelse de buna sebep olan güneşin zararlı etkilerini giderek daha çok anlıyoruz. Azı karar, çoğu zarar güneş, zaman içinde cildin elastin ve kolajen fiberlerini parçalayabilir. Bu da dengesiz pigmentasyona hatta ciddi cilt hastalıklarına yol açabilir. Güneş hasarında en fazla risk altında olan bölgeler ise yüz,

kulaklar, boynun arka tarafı ve eller.

PETER ISLAND Güneş Bakım Ürünleri, güneş hasarına karşı korunmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Amway'in güneş bakım ürünleri markası PETER ISLAND, içerdiği UVA/UVB koruması ve zengin nemlendiriciler ile hem yüzünüzü hem de vücudunuzu koruma altına alır.

Farklı cilt tipleri için SPF 15 ve SPF 30 koruma faktörlü iki seçeneği olan PETER ISLAND™ Güneş Losyonları yağsız, gözenekleri tıkamayan ve suya dayanaklı özel formülü ile kullanım rahatlığı sunar. SPF 15, açık renk cilt ve güneşe ilk çıkılan zamanlar için önerilirken SPF 30, çok açık cildi olanlar ve yüksek düzeyde koruma isteyenler için uygundur. PETER ISLAND güneş ürünleri cildin erken yaşlanmasına yol açan serbest radikal hasarına karşı korunmaya yardım eden E vitamini ile aynı zamanda A, C vitaminleri ve Aloe Vera içerir.

PETER ISLAND™ Güneş Sonrası Losyon ise uygun SPF güneş losyonuyla birlikte kullanılması durumunda cildin soyulmasını önlüyor ve bronz tenin daha uzun süre korunmasını sağlıyor. Cilde su desteği sağlayan nemlendiriciler ve nemlendirici yararları ile tanınan Aloe Vera'nın yanı sıra Kakao Yağı, Shea Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı içeriyor. Her cilt tipi için uygun olan PETER ISLAND™ Güneş Sonrası Losyon hoş kokusuyla da dikkat çekiyor.

3 yaş üstü tüm aile bireylerinin kullanılabileceği PETER ISLAND™ güneş ve güneş sonrası losyonları güneşin

zararlı etkilerinden kurtulmak için en büyük yardımcınız olacak.

PETER ISLAND™ Güneş Losyonu SPF 15 – 250 ml (Amway)- 57 TL

PETER ISLAND™ Güneş Losyonu SPF 30 – 250 ml (Amway)- 63 TL

PETER ISLAND™ Güneş Sonrası Losyon - 250 ml (Amway)- 33 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Peter Island Güneşin Zararlı Etkilerine Karşı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement