Rojin'e Yardım Eli Değdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rojin'e Yardım Eli Değdi

Rojin\'e Yardım Eli Değdi
28.02.2010 02:27

Hastalığı Nedeniyle Elleri, Ayakları ve İç Organları Eriyen Rojin 5 Yaşında İlk Adımını Attı. Rojin'in Hastalığının Tedavisi Olmadığı Kesinleşse de, Bakımı Sayesinde Acıları Bir Nebze Hafifledi.

Hastalığı nedeniyle elleri, ayakları ve iç organları eriyen Rojin 5 yaşında ilk adımını attı. Rojin’in hastalığının tedavisi olmadığı kesinleşse de, bakımı sayesinde acıları bir nebze hafifledi.

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde doğuştan kalıtsal ‘Epidermolizis Bülloza’ hastası olan ve eriyen ellerini annesine gösterip “Anne bana ellerini versene” diyen Rojin Karateke’nin (5) haberinin ardından küçük kıza yardım eli uzandı. Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Namık Kemal Kubat, evde pansumanları annesi tarafından yapılan Rojin için özel bir sağlık ekibi görevlendirdi. Rojin zor da olsa yürümeyi başardı ve annesiyle parka gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rojin'e Yardım Eli Değdi - Son Dakika


Advertisement