Sağlık-Sen Genel Başkanı KTÜ Rektörü ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Sağlık-Sen Genel Başkanı KTÜ Rektörü ile Görüştü

Sağlık-Sen Genel Başkanı KTÜ Rektörü ile Görüştü

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı ziyaret etti. Doğan, KTÜ Farabi Hastanesi çalışanlarının taleplerini ileterek sağlık çalışanlarının memnuniyeti konusunda üniversite yönetimi ile iş birliği yapma niyetini dile getirdi. Rektör Çuvalcı ise hastane personelinin daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak adına gerekli adımların atıldığını vurguladı.

23.03.2024 15:37  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı makamında ziyaret etti.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Çuvalcı, Doğan ve beraberindeki Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın ve Trabzon Üniversite Şube Başkanı Şenol Sungur'u makamında kabul ederek görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Çuvalcı'ya KTÜ Farabi Hastanesi çalışanlarının taleplerini ileten Doğan, sağlık çalışanlarının memnuniyeti konularında üniversite yönetimi ile iş birliği yapma niyetini de dile getirdi.

Sağlık çalışanlarının görüş ve taleplerini önemsediklerini belirten Çuvalcı, üniversite olarak hastane personelinin daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak adına gerekli adımların atıldığını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık-Sen Genel Başkanı KTÜ Rektörü ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement