Şah Fırat Operasyonunda Şehit Olan Asker Eşi Hamileymiş - Son Dakika
Güncel

Şah Fırat Operasyonunda Şehit Olan Asker Eşi Hamileymiş

Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yönelik operasyonda muhabere astsubayı Halit Avcı, yaşanan kaza nedeniyle şehit oldu. Şehit eşinin hamile olduğu öğrenildi.

22.02.2015 12:24  Güncelleme: 14:35

Türkiye'nin ülke dışındaki tek toprağı olan Süleymanşah Saygı Karakolu'nda görev yapan personelin tahliyesi sırasında bir asker şehit oldu.

Yetkililerden elde edilen bilgilere göre tahliye operasyonu sırasında yaşanan trafik kazasında bir asker şehit oldu.

Şehit olan askerin, muhabere astsubayı olarak görev yapan Trabzon Maçka nüfusuna kayıtlı Halit Avcı'nın olduğu öğrenildi.

EŞ HAMİLE

Kaza neticesinde hayatını kaybetmiş olan Şehit Başçavuş Avcı'nın geride kalan eşinin hamile olduğu da öğrenildi.

ŞEHİT BAŞÇAVUŞ'UN CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA GETİRİLDİ

Şah Fırat Operasyonu sırasında kaza sonucunda hayatını kaybeden Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın cenazesi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Şah-Fırat operasyonunda şehit olan Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı için başsağlığı mesajı yayınladı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in, Suriye'de bulunan Süleymanşah Sayı Karakolu'na yönelik düzenlenen Şah-Fırat operasyonu sırasında yaşanan kaza sonucu hayatını kaybeden Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı için yayınladığı mesajda, "Kahraman personelimize şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verildi.









Şah Fırat Operasyonunda Şehit Olan Asker Eşi Hamileymiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şah Fırat Operasyonunda Şehit Olan Asker Eşi Hamileymiş - Son Dakika


Advertisement