Samsun AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır 17 Aralık Süreci Bir Tertip - Son Dakika
Güncel

Samsun AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır 17 Aralık Süreci Bir Tertip

Samsun AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır 17 Aralık Süreci Bir Tertip

Ak Parti Samsun Milletvekili Prof.Dr.Tülay Bakır, 4 bakanın Yüce Divan'a sevkiyle alakalı yapılacak oylama hakkında kendisine yöneltilen soruya, "Bu olayın bir tertip olduğunu düşünüyorum.

05.01.2015 15:52

Ak Parti Samsun Milletvekili Prof.Dr. Tülay Bakır, 4 bakanın Yüce Divan'a sevkiyle alakalı yapılacak oylama hakkında kendisine yöneltilen soruya, "Bu olayın bir tertip olduğunu düşünüyorum. Söz veriyorum ki, beni ikna edici belli bir delil gelirse ben mutlaka farklı davranırım" diyerek cevap verdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Prof.Dr.Tülay Bakır, memleketinde gazetecilerle bir araya geldi. Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan Atakum Belediyesi'ne ait Yalı Kafe'de düzenlenen toplantıda Prof.Dr.Tülay Bakır, kadın istihdamından, tarım alanına kadar çok sayıda hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Toplantının sonunda 4 bakanın yüce divana sevkiyle alakalı yapılacak oylama hakkında kendisine yöneltilen soruya Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, şöyle cevap verdi:

"Ben oraya hangi belgeler, bilgiler gitti çok iyi bilmiyorum. Ama o dönem 17 Aralık dediğimizde düğmeye basıldığı kesin. Bütün bu yolsuzluklar bir gün içerisinde bulunup da bir gün içerisinde bu insanlara gelmesi, bu olayın bir tertip olduğunu bana düşündürüyor. Söz veriyorum ki, beni ikna edici belli bir delil gelirse mutlaka farklı davranırım. Ama şuanda olanlar bana pek ikna edici gelmiyor. 4'ü de aynı güne mi geldi, nasıl geldi, ne oldu bilmiyorum. İkna olmamız lazım. Bu da komisyonda bitecektir. Komisyon mutlaka akıllı bir karar verecektir. Ben ona inanıyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır 17 Aralık Süreci Bir Tertip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement