Şehit Gözyaşlarıyla Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Gözyaşlarıyla Karşılandı

Şehit Gözyaşlarıyla Karşılandı

Hakkari'de şehit olan piyade er Yaşar Doymuş'un cenazesi, memleketi Giresun'da toprağa verildi.

20.06.2012 18:58  Güncelleme: 10:39

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan 8 askerden piyade er Yaşar Doymuş'un cenazesi, memleketi Giresun'un Tirebolu İlçesi'nde toprağa verildi.

Trabzon'dan Tirebolu Devlet Hastanesi morguna getirilen cenazeyi Doymuş'un ailesi,

yakınları, Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar, Giresun Jandarma Komutanı Albay İsmail Çetinbaş, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır ile mülki ve askeri personel karşıladı. Cenazenin karşılanması sırasında fenalaşan anne Kader Doymuş'a, hastane acil servisinde müdahale edildi. Cenaze daha sonra Doymuş ailesinin Hamam Mahellesi'ndeki evine gönderildi.

BAKAN ŞAHİN'DEN BAŞSAĞLIĞI

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AK Parti Grup Başkanvekili Nuretti Canikli, AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Doymuş'un evine gitti. Bakan Şahin ve beraberindekiler, anne Kader Doymuş ile şehit askerin kardeşi Muhittin Doymuş'a başsağlığı diledi. Ziyaretin ardından Doymuş için dua edildi, Bakan Şahin ise piyade onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu'nun cenaze namazına katılmak üzere Trabzon'a geçti.

Şehit er Yaşar Doymuş'un cenazesi ise daha sonra vatandaşların terör aleyhine attığı sloganlar eşliğinde Körliman Cami'ne getirildi. İl Müftüsü Necati Akkuş'un cenaze namazını kıldırması sonrasında cenaze, Kasaplı Mevkii'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına yaklışak 6 bin kişi katıldı. Karayolu cenaze nedeniyle ulaşıma kapatıldı. - Giresun/ Tirebolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Gözyaşlarıyla Karşılandı - Son Dakika


Advertisement