Selde mahsur kalan aile kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Selde mahsur kalan aile kurtarıldı

Türkiye-İran kara yolunda ulaşım durdu, Doğubayazıt ilçesindeki bazı köylerde ise etkili olan sel tarım arazilerinde zarara yol açtı. Diyadin'de ise selde araçta mahsur kalan 2 kişi ekiplerin müdahalesi ile kurtarıldı. Ağrı'nın Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde gece etkili olan yağmur sele döndü. Karayolunun altından geçen menfezler tıkanınca oluşan sel kara yoluna taştı ve karayolunda ulaşım tamamen aksadı. Diyadin ilçesi Karapazar köyü mevkiinde sel tarım arazilerine de zarar verdi. Selin getirdiği kaya parçaları ve hafriyat yüzünden Türkiye-İran kara yolu ulaşıma kapandı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Trafiğin kontrollü sağlanması ve çalışmaların ağır yürütülmesi nedeniyle karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Ağrı'nın Doğubayazıt Diyadin ve Taşlıçay ilçesinde de etkili olan sel ilçedeki tarım arazilerine zarar verdi.

11.07.2023 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selde araçta mahsur kalan bir aile yetkililer tarafından kurtarıldı

AĞRI - Türkiye- İran kara yolunda ulaşım durdu, Doğubayazıt ilçesindeki bazı köylerde ise etkili olan sel tarım arazilerinde zarara yol açtı. Diyadin'de ise selde araçta mahsur kalan 2 kişi ekiplerin müdahalesi ile kurtarıldı.

Ağrı'nın Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde gece etkili olan yağmur sele döndü. Karayolunun altından geçen menfezler tıkanınca oluşan sel kara yoluna taştı ve karayolunda ulaşım tamamen aksadı. Diyadin ilçesi Karapazar köyü mevkiinde sel tarım arazilerine de zarar verdi. Selin getirdiği kaya parçaları ve hafriyat yüzünden Türkiye-İran kara yolu ulaşıma kapandı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Trafiğin kontrollü sağlanması ve çalışmaların ağır yürütülmesi nedeni ile karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Ağrı'nın Doğubayazıt Diyadin ve Taşlıçay ilçesinde de etkili olan sel ilçedeki tarım arazilerine zarar verdi.

Selde mahsur kalan aile kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selde mahsur kalan aile kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement