Şemdinli Devlet Hastanesi'nde Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli Devlet Hastanesi'nde Yangın Çıktı

Şemdinli Devlet Hastanesi\'nde Yangın Çıktı

Şemdinli Devlet Hastanesi'nin ameliyathane bölümünde yangın çıktı. Çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken hastalar tahliye edildi.

02.07.2015 16:46  Güncelleme: 17:02

Şemdinli Devlet Hastanesi'nin ameliyathane bölümünde yangın çıktı. Hastalar tahliye edildi ve gelen itfaiye yangını söndürdü.

AMELİYATHANE'DE YANGIN ÇIKTI, DUMAN HASTANEYİ SARDI

Hastanenin ameliyathane bölümünde bugün saat 11.00 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı. İlk belirlemelere göre klimalardan kaynaklandığı belirtilen yangınla birlikte bir anda hastaneyi dumanlar sardı.

İTFAİYE OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Bunu üzerine hastane yönetimi tarafından tüm hastalar tahliye edilirken, Şemdinli Belediyesi'ne ait itfaiye aracı da olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye başladı. İki katlı binanın üst katındaki yangın yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından tamamen kontrol altına alındı.

CAN KAYBI VE YARALI YOK

Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Bahadır Yıldırım da yangının klimadan kaynaklı olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Yıldırım, "Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanan olmadı. Yangının fark edilmesi ile birlikte zaten tüm hastalarımızı tahliye etmiştik" dedi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli Devlet Hastanesi'nde Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement