Sevgiyle Güzelleşin - Son Dakika
Güncel

Sevgiyle Güzelleşin

Sevgiyle Güzelleşin

Fonex Kozmetik, şık tasarımlı ürünleriyle havalı saçlar yaratıyor.

07.01.2014 16:01

Fonex Kozmetik, şık tasarımlı ürünleriyle havalı saçlar yaratıyor. Fonex Saç Maşası, Astra Fön Makinesi ve Moser Tıraş Makinesi 14 Şubat'ta kusursuz bir görünüm isteyenler için ideal seçimler.

Fonex, saç şekillendirici ürünleriyle saatlerce uğraşmaya gerek kalmadan mükemmel sonuçlar yaratıyor ve sizi özel kutlamalar için hazırlıyor… Saçınız ister uzun ister kısa, ister düz ister dalgalı olsun Sevgililer Günü'nde güzelliğiniz ile büyüleyebilirsiniz. Sevdiğine hediye arayışında olanlar için de şık tasarımlı Fonex Saç Maşası, Astra Fön Makinesi ve Moser Tıraş Makinesi cazip bir seçenek oluşturuyor.

Son yılların gözdesi dalgalı, bukleli saçlara Fonex Saç Maşası ile kısa sürede kavuşmak mümkün. Fonex, istenilen ısı ölçüsünde ayarlanabilen pratik ürünü saç maşası ile kuaföre gitmeden trendy saçlar yaratıyor.

Astra Turbo Profesyonel Saç Kurutma ve Fön Makinesi kuaföre gitmeden saçlara şekil vermeyi sağlıyor. Makineyle birlikte sunulan iki adet fön başlığı ve bir adet vigo başlığı ile saça profesyonelce farklı şekiller vermeyi kolaylaştırıyor. Astra ile saçlar, elektriklenme olmadan istenen şekli alıyor…

Fonex'in erkekler için önerisi ise sinek kaydı tıraşı ve bakımlı saçları sevenlerin en büyük yardımcısı olan Moser. Saçlara ve sakallara profesyonel dokunuşlar yapan, kullanımı pratik Moser, her ayrıntısında kullanıcılarına ayrı bir özellik sunuyor. Kullanıcılar, fonksiyonel saç kesme makinesiyle; uzayan saç ve sakallarını kısaltıp, istediği şekli vererek kendi tarzını yaratabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgiyle Güzelleşin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement