Taşeron Bağımsız Sanat İnisiyatifi, İstanbul Sanat Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Taşeron Bağımsız Sanat İnisiyatifi, İstanbul Sanat Fuarı'nda

Taşeron Bağımsız Sanat İnisiyatifi, İstanbul Sanat Fuarı\'nda

Taşeron Bağımsız Sanat İnisiyatifi, 12 - 20 Kasım tarihleri arasında, "Umulmadık Topraklar" başlığı altında gerçekleştirilen ARTIST 2016 / Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı'na katılıyor.

16.11.2016 14:00

Umulmadık Topraklar: "Ülkenin ekonomik ve politik gerçekliği içinde, yaşam alanlarını korumanın ve yenilerini açmanın ihtiyacı ile hareket ediyor. Mimarlık, arkeoloji, sosyoloji ile sanat arasında düşünce ve eylem alanları açmayı deniyor."

Taşeron'un ARTIST 2016'da devam eden sergisinde, "Umulmadık Topraklar" başlığına paralel olarak, göç, göçmenlik, kent, doğa ve yıkım konuları ele alınıyor. 14 sanatçının katılımıyla gerçekleşen sergide fotoğraf, video, heykel, enstalasyon gibi farklı sanat dalları bir araya geliyor. Taşeron ile birlikte ARTIST 2016'da yer alan sanatçılar Ozan Atalan, Ahmet Bilgiç, Zeynep Bozoğlu, Eda Çekil, Osman Demir, Şahin Domin, Murat Han Er, Osman Nuri İyem, D. Şenay Martinova, Seçkin Tercan, Baran Tokmakoğlu, İlker Turan, Nevin Yici ve Can Yücel üretimlerini sergiliyor.

Taşeron Bağımsız Sanat İnisiyatifi'nin sergisi, Stand No 801, ARTIST 2016/ Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı'nda 20 Kasım Pazar gününe kadar ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taşeron Bağımsız Sanat İnisiyatifi, İstanbul Sanat Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement