Temel Atma Töreninde Kesilecek Koyun Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Temel Atma Töreninde Kesilecek Koyun Kaçtı

Temel Atma Töreninde Kesilecek Koyun Kaçtı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak kültür merkezinin temel atma törenine kesilmek için getirilen koyun, kasabın elinden kaçtı.

10.05.2017 16:38

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak kültür merkezinin temel atma törenine kesilmek için getirilen koyun, kasabın elinden kaçtı. Uzun süren kovamacanın ardından yakalanan koyun kesildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçenin Ayvanat Mahallesi'ne inşa edilecek kültür merkezinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma törenine kesilmek için getirilen bir koyun, kasabın elinden kurtulup alandan kaçtı. Koyunu yakalamak için çaba sarf eden görevliler, zor anlar yaşadı. Görevlilerin uzun uğraşlarıyla yakalandıktan sonra yeniden alana getirilen koyun kesildi ve merkezin temeli atıldı.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Temel Atma Töreninde Kesilecek Koyun Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement