"The Booth At The End" Maratonu Digiturk'te - Son Dakika
Güncel

"The Booth At The End" Maratonu Digiturk'te

"The Booth At The End" Maratonu Digiturk\'te

Dizimax Drama'da 2013'ün ilk gününde The Booth At The End rüzgarı esecek.

26.12.2012 17:45

Her bölümü heyecanla beklenen, duygu dozu yüksek, ödüllü dizileri izleyici ile buluşturan Dizimax Drama'da 2013'ün ilk gününde The Booth At The End rüzgarı esecek. "Yeni Yıl Özel Kuşağı"nda yayınlanacak olan dizininin ilk gösterimi 1 Ocak, Salı, tekrarı ise 5 Ocak, Cumartesi gerçekleşecek.

En sevilen dram dizilerini Digiturk üyelerinin karşısına çıkaran Dizimax Drama kanalında, yılın ilk gününde en özel yapımlar izleyici ile buluşacak. "Yeni Yıl Özel Kuşağı"nda, dileklerinin gerçekleşmesi için her şeyi yapmayı göze alan insanların gerilimli hikayesinin anlatıldığı "The Booth at the End" in ilgiyle izlenen ilk iki sezonu arka arkaya yayınlanacak.

Sürükleyici konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan dizinin ilk gösterimi 1 Ocak, Salı saat 16:45 - 21:45 saatleri arasında, tekrarı ise 5 Ocak, Cumartesi 11:45 ile 16:45 saat aralığında gerçekleşecek.

Psikolojik bir gerilim olan "The Booth at the End"in başrolünde, "Nikita" dizisinde iki sezon boyunca Percy rolünü canlandıran Xander Berkeley rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Cold Case ve Bones dizilerinde yönetmenlik yapmış Jessica Landaw'ın bulunduğu dizi, istedikleri karşılığında her şeyi yapmaya hazır çaresiz insanların başlarına gelen olayları konu alıyor. Her bölümde farklı bir karakteri ve talihsiz hikayesini işleyen dizi, yüksek temposuyla 1 Ocak gününün en sürükleyici dizi maratonu olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'The Booth At The End' Maratonu Digiturk'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement