Tivibu, Ramazan Ayına Özel İçerikler Hazırladı - Son Dakika
Güncel

Tivibu, Ramazan Ayına Özel İçerikler Hazırladı

Tivibu, Ramazan Ayına Özel İçerikler Hazırladı

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, Ramazan ayına özel içerikler hazırladı.

19.07.2012 11:58

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, Ramazan ayına özel içerikler hazırladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Tivibu'nun "Ramazan Özel" klasöründe, iftar sofraları için yemek tarifleri, Kuran ve Hadis programları, Ramazan sohbetleri ve çocuklar için hazırlanan animasyonlardan oluşan bir içerik bulunuyor. Tivibu üyeleri "Ramazan Özel" klasörüne, Tivibu Ev ile televizyonlarından, Tivibu Web ile bilgisayarlarından, Tivibu Cep ile akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarından erişebilecek.

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, on bir ayın sultanı Ramazan ayını zengin ve renkli bir içerikle karşıladı. Tivibu, 20 Temmuz'dan 18 Ağustos'a kadar sürecek olan Ramazan ayı boyunca "Yemek Tarifleri", "Kuran ve Hadis", "Gönül Dünyamız" ve "Çocuklar İçin" başlıkları altında yapacağı yayınlarla, izleyicilere ayrıcalıklı bir Ramazan ayı yaşatacak. Tivibu, "Ramazan Özel" içeriklerini 4 ekrandan yayınlayacak. Tivibu üyeleri, "Tivibu Ev", "Tivibu Web" ve "Tivibu Cep" üzerinden içerikleri izleyebilecek.

Tivibu'nun "Ramazan Özel" klasörünü "Seç İzle" servisinin altında yer alacak. "Yemek Tarifleri", "Damak Tadı ve Hızlı ama Lezzetli" adlı bölümleriyle iftarda ne yapacağına karar veremeyenlerin yardımına yetişecek.

"Kuran ve Hadis" ile "Gönül Dünyası" başlıkları altında Ramazan'a özel bilgiler verilecek, sohbetler yapılacak. "Çocuklar İçin" başlığı altında ise animasyon filmler, minik izleyicilerle buluşacak.

Tivibu'da "Ramazan Özel" klasörünün yer aldığı "Seç İzle" servisiyle birlikte "Tekrar İzle" servisi ve "Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi özellikler bulunuyor. Tivibu, IPTV teknolojisiyle evlere gelen "Tivibu Ev" hizmetinin yanı sıra bilgisayar üzerinden izlenebilen "Tivibu Web" ve akıllı telefonlarla tablet bilgisayarlardan yayın yapan "Tivibu Cep" hizmetlerini veriyor.

Muhabir: Semra Orkan

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tivibu, Ramazan Ayına Özel İçerikler Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement