Trakya'da Kuvvetli Yağış Etkili Oldu - Son Dakika
Güncel

Trakya'da Kuvvetli Yağış Etkili Oldu

Meteoroloji'nin uyarısının ardından bugün Trakya'da yer yer yağmur etkili oldu. Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi, Edirne ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerinde yağış görüldü. Yağış nedeniyle bazı etkinlikler kapalı alanlara alındı ve cadde sokaklar suyla kaplandı.

11.11.2023 14:18

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli fırtına ve yağış uyarısında bulunduğu bölgeler arasında bulunan Trakya'da yer yer yağmur yağışı etkili oldu.

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; bugün Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Yalova'da güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, bölgemizde yer yer 90 km/saat) beklendiği bildirildi. Meteroloji'nin uyarısını ardından bugün Trakya'da yer yer yağmur yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi, öğle saatlerinde de Edirne ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerinde yağmur yağışı etkili oldu. Edirne'de yağışa hazırlıksız yakalananlar, kapalı alanlara sığındı. Yaklaşık 15 dakika süren yağış daha sonra etkisini yitirirken, ilerleyen saatlerde etkili olacağı bildirildi.Kırklareli merkez ve Lüleburgaz ilçesinde de yağış etkili oldu. Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluş törenleri yağış nedeniyle kapalı spor salonuna alındı. Lüleburgaz ilçesinde de hafif dolunun ardından gelen sağanak etkili oldu. Vatandaşlar kapalı alanlara sığınırken, bazı cadde ve sokaklar suyla kaplandı.Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde de sabah erken saatlerde yağmur yağışı etkili oldu.

Trakya\'da Kuvvetli Yağış Etkili Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trakya'da Kuvvetli Yağış Etkili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement