Trazonsporlu Colman Dönmeye Kapalı - Son Dakika
Güncel

Trazonsporlu Colman Dönmeye Kapalı

Trazonsporlu Colman Dönmeye Kapalı

Kendisine kulüp aradığı bildirilen Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, bordo mavili takıma dönmek istemediğini bildirmesi, tepki yarattı.

16.06.2013 13:13  Güncelleme: 11:47

Kendisine kulüp aradığı bildirilen Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, bordo mavili takıma dönmek istemediğini bildirmesi, tepki yarattı.

COLMAN: "BİRKAÇ TEKLİF VAR"

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Seni takımımda görmek istiyorum" diyerek aradığı Arjantinli Colman'dan beklediği cevabı alamadı. Akçay'a kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Colman, "Şu anda birkaç teklif var. Henüz kesin kararımı vermedim. Biraz süre istiyorum" dedi.

BONSERVİS BEDELİ YÜKSEK TUTULDU

Bir çok kulübün yakından takip ettiği Colman'ın bonservis bedelini yüksek tutan yönetim, Arjantinli oyuncusunun dönmeyeceğine ilişkin açıklamasını eleştirdi. Colman'ın 27 Haziran'da başlayacak olan kampa kadar kendisine takım bulamaması durumunda, geri dönebileceği öne sürüldü.

ONUR: "BURADA MUTLUYUM"

Trabzonspor'dan başka takıma transfer olacağı iddialarının doğru olmadığını belirten kaleci Onur Recep Kıvrak, şunları söyledi:

"Gelecek sezon bu kaleyi korumaya devam edeceğim. Tolga ağabeyle aramızda hiçbir sorun yok. Benim üzerimden çıkan spekülasyonlara, taraftarlarımız asla inanmasın. Trabzonspor bana çok şey kattı ve ben de takıma çok şey katmak istiyorum. Avrupa'ya gitmek istiyorum, dedim. Avrupa'ya transferim gerçekleşmediği sürece Trabzon'da kalacağım."

RUSLAR GİRAY'I İSTEYİNCE SORUN ÇIKTI

Bordo mavili teknik heyetin gelecek sezon takımda kalmasını istediği Giray Kaçar'a, Rusya'dan talip çıkması sıkıntı yarattı. Giray'ın teklif karşısındaki tutumuna göre hareket edecek olan bordo mavili yönetimin Gençlerbirliği'nin stoperi Aykut Demir için girişimlerini hızlandıracağı öğrenildi. Gençlerbirliği'nin bonservis fiyatını istenilen seviyeye çekmemesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor yönetimi de fiyat artırımına giderek bu transfere son noktayı koymayı planlıyor.

YES - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trazonsporlu Colman Dönmeye Kapalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement