Turhan Çömez Londra'da Uğur Dündar'a Konuştu - Son Dakika
Güncel

Turhan Çömez Londra'da Uğur Dündar'a Konuştu

Turhan Çömez Londra\'da Uğur Dündar\'a Konuştu

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 2008 yılından bu yana yaşayan Ergenekon davası sanığı Dr. Turhan Çömez'in Uğur Dündar'a röportaj verdiği öğrenildi.

25.02.2014 17:48

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 2008 yılından bu yana yaşayan Ergenekon davası sanığı Dr. Turhan Çömez'in Uğur Dündar'a röportaj verdiği öğrenildi.

İngiltere'de doktorluk yapan ve bir dönem Balıkesir milletvekiliğinin yanısıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel kalem müdürlüğünü de yapan Çömez, Türkiye dışına çıktıktan sonra ilk kez bir gazeteciye konuştu.

TWİTTER HESABINDAN DUYURDU

Bu haber için Sözcü gazetesindeki yazılarına bir süre ara veren deneyimli gazeteci Dündar'ın, Twitter hesabından röportajın ses getireceği yönündeki mesajları Çömez'in önemli bilgiler verdiği şeklinde yorumlanıyor.

1 Temmuz 2008 tarihinde Ergenekon soruşturması kapsamında hakkında yakalama emri çıkarılan Çömez, dil eğitimi için geldiği İngiltere'ye oturum başvurusunda bulunmuştu. Burada denkliğini tamamlayarak bir hastanede çalışmaya başlayan Çömez, son olarak 100'ü aşkın İngiliz milletvekili ve Lordlar Kamarası üyesinin hazır bulunduğu 'British Kebap Awards' gecesine davetli olarak katılmıştı.

17 ARALIK YOLSUZLUK OPERASYONU

Başbakan Erdoğan'ın özel kalem müdürlüğünün yanısıra doktorluğunu da yapan Dr. Çömez, Erdoğan'ın kara kutusu olarak biliniyordu. Milletvekili olarak bulunduğu AKP'li bakanlara yönelik sert eleştirilerinden dolayı 2008 yılının Nisan ayında partisinden ihraç edilen Çömez hakkında, aynı yıl gerçekleştirilen Ergenokon soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarılmıştı.

HY (AÖ)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turhan Çömez Londra'da Uğur Dündar'a Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement