Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi Açıldı

Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi Açıldı

Bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesinde açıldı.

20.05.2013 14:35  Güncelleme: 14:43

Anadolu Üniversitesi Eğitim Karikatürleri Müzesi, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen yarışmaya 70 farklı ülkeden 370 sanatçı 700'e yakın eserleri ile katılım gösterdi.

TURİST VE YERLİ İLİŞKİLERİ

İstanbul'da gerçekleşen ödül töreninde finale kalan eserlerin bir kısmını sergilemek için Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesine getirdiklerini söyleyen, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği üyesi aynı zamanda Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi editörü olan Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak "Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisine Rahmetli Prof. Dr. Atilla Özer ile birlikte başlamıştık. İlk ikisini birlikte düzenledikten sonra hocamız rahmetli oldu ve sonrasında çalışmanın koordinasyon işini ben devraldım" dedi.

ANADOLU'DA DA SERGİLENECEK

Karikatür sanatçısı olmadığını ancak yarışmayı düzenleme konusunda deneyimli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Kozak, 18 Mayıs'a kadar Anadolu Üniversitesi Eğitim Karikatürleri Müzesi'nde sergilenen eserlerin, 25 Mayıs'tan itibaren de Eskişehir Odunpazarında sokak sergisi şeklinde devam edeceğini hatırlattıktan sonra, "Gelen talepler doğrultusunda, Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi'nin Anadolu'nun tümünü dolaşmasını sağlayacağız" diye ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement