Selami Altınok Emniyet Genel Müdürü Oldu - Son Dakika
Güncel

Selami Altınok Emniyet Genel Müdürü Oldu

Valiler Kararnamesi'yle Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve 3 vali merkeze alındı. Yeni Emniyet Genel Müdürü ise İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok oldu.

10.09.2016 02:14  Güncelleme: 07:42

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'yle 6 ilin valisi değişti, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve 3 vali merkeze alındı. Kararnameyle İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok Emniyet Genel Müdürü oldu. Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar merkeze alınırken, Hatay Valisi Ercan Topaca Ankara Valiliği'ne atandı.

SELAMİ ALTINOK EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz merkez valisi olarak atandı, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok Emniyet Genel Müdürlüğü'ne getirildi.

SELAMİ ALTINOK KİMDİR?

1966 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum'da tamamladıktan sonra, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. 1988 yılında üniversiteyi bitirdi. 1989 yılında Erzincan'da Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Bir yıl süreyle İngiltere'de bulundu.

Selami Altınok Emniyet Genel Müdürü Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selami Altınok Emniyet Genel Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement