Yeni Genel Müdür Rüstem Karakaya - Son Dakika
Güncel

Yeni Genel Müdür Rüstem Karakaya

Yeni Genel Müdür Rüstem Karakaya

Papağan Kuruyemiş'in yeni Genel Müdürü Rüstem Karakaya oldu.

13.02.2012 15:44

FMCG sektöründe 22 yıllık iş tecrübesine sahip olan Rüstem Karakaya, özellikle stratejik kararların alınıp uygulanması ve rekabetçi pazarlarda satış teşkilatlarının yapılanması konusunda uzman. İş yaşamına 1990 yılında Sabancı Holding'de başlayan Karakaya, Danone'de Satış Direktörü, Sabancı Holding Gıda ve İçecek Grubu Satış/Dağıtım Direktörü ve Sütaş'ta Satış Koordinatörü olarak görev yaptı. Karakaya, son olarak Ülker'de Genel Müdür Yardımcılığı görevindeydi. Rüstem Karakaya, 2012 Ocak ayı itibarıyla Papağan Kuruyemiş Genel Müdürü olarak göreve başladı.

Yeni görevinde şirketin büyümesine paralel olarak kurumsal yapının güçlendirilmesine odaklanacağını aktaran Papağan Kuruyemiş Genel Müdürü Rüstem Karakaya, "Tüketiciler nezdinde bilinirliği yüksek bir marka olan Papağan'ın şirket kültüründe sürdürülebilir büyüme ve toplam kalite çok önemli. Papağan'ın yüksek kalitedeki ürünlerinin ve üstün hizmet standardının hem ülke çapında hem de uluslararası arenada daha çok tanınması ve fark edilmesi için çaba sarf edeceğim" dedi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Rüstem Karakaya, Amerika Birleşik Devletleri'nde Fairmont State University'de pazarlama konusunda yüksek lisans çalışmalarında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Genel Müdür Rüstem Karakaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement