Yüksel, Bakan Şimşek Onuruna Mardin’de İftar Yemeği Verdi. - Son Dakika
Güncel

Yüksel, Bakan Şimşek Onuruna Mardin’de İftar Yemeği Verdi.

Yüksel, Bakan Şimşek Onuruna Mardin’de İftar Yemeği Verdi.

Cüneyt Yüksel'in Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Onuruna Verdiği İftar Yemeğine Tüm Mardin İl Ve İlçelerindeki 200'den Fazla Sivil Toplum Örgütü Ve Derneklerden 600'e Yakın Temsilci Katıldı.

07.09.2010 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yay Grand Oteli'nde Cüneyt Yüksel tarafından verilen iftar yemeğine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra; AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin İlçelerinin Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Mehmet Baki Tek, DİKA Genel Sekreteri Abdullah Erin, Mardin Müftüsü Mehmet Kızılkaya ve Süryani Metropolit Salibe Özmen, hayırsever iş adamı Mehmet Edip YÜKSEL ve eşi Fatma Yüksel, Resmi kurum müdürleri, tüm Mardin il ve ilçelerindeki Sivil Toplum Kuruluşlarının ve dernek temsilcileri ile beraber çok sayıda vatandaş katıldı.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda iftar yemeğini veren Milletvekili Yüksel yaptığı konuşmasında Mardin'de bütün vatandaşları kucaklamak için bir araya geldiklerini vurguladı. 12 Eylül tarihine kadar referandumla ilgili vatandaşların aklında soru işareti kalmaması gerektiğini belirten Yüksel, bu süreçte Sivil Toplum Örgütleri ile derneklerine büyük bir iş düştüğünü de belirtti.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Bakan Şimşek de 12 Eylül'de yapılacak referandumun Türkiye'yi çok ileriye götürebilecek temel hak ve özgürlükleri birçok anlamda genişletecek, Türkiye'nin önünü açacak çok önemli bir düzenleme olduğunu belirtti.

Programın ardından Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel Maliye Bakanı Şimşek'e Mardin'i anlatan bir yağlı boya tablo hediye etti. Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu üzerine ismi yazılı gümüş isimlik ve Nusaybin Galatasaray Futbol Okulu koordinatörü de Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı formayı Bakan Şimşek'e hediye etti

BAKAN ŞİMŞEK VE MİLLETVEKİLİ YÜKSEL KADİR GECESİ DOLAYISIYLA YÜKSEL CAMİİ'NDE DÜZENLENEN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI.

İftar programının ardından Yüksel Camii'ndeki Kadir Gecesi programına katılan Bakan Şimşek ve Milletvekili Yüksel, burada vatandaşlarla kucaklaştı. Kadir Gecesi dolayısıyla Mehmet Edip – Fatma Yüksel Camii'nde binlerce vatandaşın katıldığı Mevlid – i Şerif Programına Mardin'den binlerce vatandaş katıldı. Sahura kadar camileri dolduran vatandaşlar burada yapılan ikramlarla hep beraber sahurlarını yaptılar.

Vatandaşların Kadir Gecesi'ni tebrik eden Şimşek ve Yüksel daha sonra Mardin Merkez'de esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Sabah saatlerine dek kadar baş döndürücü bir hızda gerçekleşen programda yurt ziyaretleri de yapan Bakan Şimşek ve Milletvekili Yüksel; referandumda Mardin'den çok yüksek bir oranda evet oyu çıkacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüksel, Bakan Şimşek Onuruna Mardin’de İftar Yemeği Verdi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement