0 Yenerek Dünya Şampiyonu Oldu. - Son Dakika
Güncel

0 Yenerek Dünya Şampiyonu Oldu.

0 Yenerek Dünya Şampiyonu Oldu.

3 farklı dalda Dünya Şampiyonu olan tek okul Doğa Koleji için bu dünya şampiyonluğu ilk değil. 2009 yılında Genç Erkek Basketbol Dünya Şampiyonluğunu, 2013 yılında da Genç Bayan Basketbol Dünya Şampiyonluğunu kazanan Doğa Koleji, bu yılda Genç Kızlar Voleybol Dünya Şampiyonluğunu kazanarak dünyada bir ilki başardı.

18.04.2014 10:36

3 farklı dalda Dünya Şampiyonu olan tek okul

Doğa Koleji için bu dünya şampiyonluğu ilk değil. 2009 yılında Genç Erkek Basketbol Dünya Şampiyonluğunu, 2013 yılında da Genç Bayan Basketbol Dünya Şampiyonluğunu kazanan Doğa Koleji, bu yılda Genç Kızlar Voleybol Dünya Şampiyonluğunu kazanarak dünyada bir ilki başardı. Doğa Koleji Genç Kızlar Voleybol takımı yıl boyunca İstanbul Şampiyonası, Türkiye Şampiyonası ve Dünya Şampiyonasında oynadığı bütün maçları kazanarak, sezonu namağlup bitirerek, Dünya Şampiyonasında da set vermeden şampiyon oldu.

Doğa Kolejleri Hakkında:

Eğitim sektöründe 12 yılı dolduran Doğa Kolejleri, Fethi Şimşek tarafından 2002 yılından kuruldu. 2011 yılında, Turkven'in danışmanlığını yaptığı Dünya Bankası'nın yatırım kuruluşu olan IFC, Avrupa Yatırım Bankası fonu EIF, Almanya Kalkınma Bankası DEG ve Hollanda Kalkınma Bankası FMO gibi uluslararası yatırımcılar Doğa Koleji'nde hissedar oldu. Bu ortaklık, özel okul sektöründe Türkiye'deki ilk uluslararası yatırım olma özelliği taşıyor. Kısa zamanda eğitimdeki vizyoner yaklaşımı, öğrencilerine aşıladığı sosyal sorumluluk bilinci ve özgüven sayesinde Türkiye çapında pek çok kampüsü ile eğitim vermeye başlayan Doğa Kolejleri'nin bugün, 80'in üzerinde kampüsü bulunuyor.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 0 Yenerek Dünya Şampiyonu Oldu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement