1 Eylül Dünya Barış Günü - Son Dakika
Yerel

1 Eylül Dünya Barış Günü

Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) ve Edremit Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "1 Eylül Dünya Barış Günü" etkinliğine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

29.08.2015 14:19

Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) ve Edremit Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "1 Eylül Dünya Barış Günü" etkinliğine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, yazılı açıklamasında, SODEV ve Edremit Belediyesi ortaklığıyla düzenlenen "1 Eylül Dünya Barış Günü" etkinliğinin, Edremit Körfezi'nde vatandaşları buluşturacağını belirtti.

Tüm, Altınoluk Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek etkinliğin "Yurtta ve Dünyada Barış" sloganıyla gerçekleşeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliğine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çok sayıda CHP milletvekili, Gezi anneleri, sivil toplum örgütleri ve sendika temsilcileri katılacak. Sevilen sanatçı İlkay Akkaya'nın barış türküleri söyleyeceği etkinlikte Kaz Dağları'nın eteklerinden tüm Türkiye'ye ve dünya'ya barış ve kardeşlik çağrısı yapılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1 Eylül Dünya Barış Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement