Akaydın: Sevinmek İçin Erken - Son Dakika
Güncel

Akaydın: Sevinmek İçin Erken

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Akaydın, "Sevinmek için erken ama önde gittiğimiz gerçek" dedi.

31.03.2014 00:22  Güncelleme: 10:13

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan ve CHP adayı Mustafa Akaydın, seçimde önde gittiklerini ancak sevinmek için erken olduğunu söyledi.

Seçim bürosunda sonuçları takip eden Akaydın, burada hazırlanan platformdan partililere seslendi. Vatandaşların Antalya ve cumhuriyet için parti binası önünde beklediklerini, eziyet çektiklerini ifade eden Akaydın, "Sevinmek için erken ama önde gittiğimiz gerçek" dedi.

Kendilerindeki sonuçlara göre sandıkların yüzde 34'ünün işlendiğini, 3 puan önde olduklarını bildiren Akaydın, Türkiye genelinde son derece ciddi bir siyasi manipülasyon olduğunu öne sürdü.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin büyük zafer kazanmadığını, sonuçların manipüle edildiğini savunan Akaydın, "Anadolu Ajansı ile hep kötü gösterdiler ama Halk TV'de hep önde gitmiştik. Şimdi bir saattir utandılar, bizi 1 puan öne geçirdiler CNN ve NTV'de. Bizdeki bilgilere göre 3 puan, kapanması zor bir fark ama sevinmek için de erken" diye konuştu.

Akaydın, seçim sonuçları net olarak açıklanıncaya kadar herkesin olgun bir şekilde beklemesini istedi.

Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı, İbradı ve Manavgat ilçelerinde CHP'nin belediye başkanlığını kazandığını açıklayan Akaydın, bu sayının daha da artacağını kaydetti.

Akaydın, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akaydın: Sevinmek İçin Erken - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement