29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Denizli'de, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

28.10.2014 15:25

Denizli'de, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Denizli Valiliği önünde düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, protokol üyeleri Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törene, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile askeri, mülki erkan ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk koyma töreninin ardından başarılı sporculara ödülleri verildi. Dana sonra protokol üyeleri, Muharip Gaziler Derneği ile Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.

Gazilere Cumhuriyet Bayramı hediyesi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kentteki Muharip Gaziler Derneği üyesi 72 gaziye Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak kıyafet verdi.

Dernek binasında gazileri ziyaret eden Başkan Hüseyin Gürlesin, yaptığı açıklamada, "Gazilerimize ziyaret ettiğimizde verdiğimiz kıyafet sözünü yerine getirdik. Gazilerimiz ve şehitlerimiz bizim en büyük değerimiz. Onların her zaman başımızın üstünde yerleri var. Olanaksızlıktan Çanakkale'ye gidemeyen gazilerimizi de Çanakkale'ye göndereceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılında gazilerimize armağan verdiğimiz için çok mutluyum" dedi.

Gazilerde, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e teşekkür etti, kalpaklı kıyafetleri çok beğendiklerini ifade etti.

Tavas'ta kutlamalar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Tavas Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Kaymakam Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Garnizon Komutanı Engin Onur, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldığı törende, Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement