3. Uluslararası Ardeşen Mahalli Off-Road Kupası'na Doğru - Son Dakika
Yerel

3. Uluslararası Ardeşen Mahalli Off-Road Kupası'na Doğru

3. Uluslararası Ardeşen Mahalli Off-Road Kupası\'na Doğru

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 30 31 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek kupa için hazırlıklar son aşamaya geldi.

26.08.2014 17:34

Uluslararası Off-Road oyunları kapsamında, Rize'nin Ardeşen ilçesinde bu yıl üçüncü kez Mahalli Off-Road Kupası düzenlenecek.

Ardeşen Off-Road Kulübü Başkanı Ali Saruhan, yaptığı açıklamada, Ardeşen'de Uluslararası Off-Road oyunlarının 3. kez düzenleneceğini anımsatarak, "Uzun süredir hazırlığını sürdürdüğümüz off-road yarışları hazırlıklarında sona yaklaştık. 30-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceğimiz yarışlara Türkiye'nin yanı sıra Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan ve İran'dan yüzlerce sporcu katılacak" dedi.

Bu yıl ilk kez farklı bir yarış stili ortaya koyacaklarını ve halkın yoğun katılımını beklediklerini anlatan Saruhan, yarışlar sayesinde hem Rize'nin tanıtımı yapmak hem de off-road sporunu insanlara sevdirmek istediklerini söyledi.

Yarışların ilk gününde Fırtına Deresinin Çocukları Kulübü organizasyonunda, Fırtına Vadisi'ndeki kano parkurunda "şambrellerle derede yarış" düzenleneceğini de söyleyen Saruhan, "Bu yarış sonrası off-road yarışlarına katılacak araçlar ile şehir turu yapılacak. İkinci gün ise Fırtına Vadisi'nde 50 araç ile 100'e yakın sporcunun katılımıyla off-road yarışları düzenlenecek. Yarışlar sonucunda birinci olan kişiye ödül töreni ile kupası verilecek" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3. Uluslararası Ardeşen Mahalli Off-Road Kupası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement