Rabia Bebek Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Rabia Bebek Toprağa Verildi

Rabia Bebek Toprağa Verildi

Ölümünün ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından otopsisi yapılan 4 aylık Rabia bebek, Kırklareli'nin Demir ilçesinde defnedildi.

22.04.2014 17:10  Güncelleme: 17:20

3) RABİA BEBEK TOPRAĞA VERİLDİ

Ölümünün ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından otopsisi yapılan 4 aylık Rabia bebek babası Sedat Ünek tarafından teslim alınarak evlerinin olduğu Çorlu İlçesi'ne getirildi. Evin önünde bir süre iki taburenin üzerine konularak duası yapılan Rabia bebeğin annesi Resmiye Ünek, 'Kızım, güzel yavrum, dayanamıyorum, bir tanem, güzel kızımö diyerek gözyaşı döktü. Baba Sedat Ünek, kızının ölümüyle ilgili olarak suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ederek, 'Ben orman işinde yevmiyeli olarak çalışıyorum. Zaten durumumuz iyi olsa ben gidip uzak yerde evimden eşimden ve çocuklarımdan ayrı yerde çalışır mıyım Gariban insanlarımız biz. 5 aydır elektriklerimiz kesik. Birde başımıza bu geldi. Ne yapacağız bilmiyorum içimiz yanıyorö dedi. Duaların ardından Rabia bebeğin tabutu cenaze aracıyla memleketleri Kırklareli'nin Demir İlçesi'nde götürlerek gözyaşlarıyla toprağa verildi.

SORU ÖNERGESİ VERDİ

Olayı duyan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu cevapla istemiyle 4 maddelik soru önergesi verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rabia Bebek Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement