47 Araç Birbirine Girdi: 49 Yaralı - Son Dakika
Güncel

47 Araç Birbirine Girdi: 49 Yaralı

Yoğun sis ve buzlanma Eskişehir, Kayseri ve Afyonkarahisar’da zincirleme kazalara neden oldu.

14.01.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR’DE TRAFİK KAZASI: 43 YARALI

Eskişehir’in İnönü ilçesinde, 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası neticesinde 43 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bir fabrikaya işçi taşıyan 7 servis otobüsü ile 4 otomobil, 1 kamyon ve 1 kamyonet, İnönü- Bozüyük karayolunun İnönü ilçe kavşağı yakınlarında yoğun sis ve buzlanma nedeniyle duramayarak birbirine girdi.

Kaza neticesinde araçlarda bulunan toplam 43 kişi yaralandı. Yaralılardan 20’si Bozüyük Devlet Hastanesi’nde, diğer 23 yaralı ise Eskişehir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

AFYON’DA TRAFİK KAZASI: 30 YARALI

Afyonkarahisar- Antalya karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen ve yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle trafiğe kapanırken, kazada 6 kişinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Sinanpaşa İlçesine bağlı Akören Beldesi yakınlarında buzlanma ve sis nedeniyle TIR ve otobüslerinde aralarında bulunduğu ve çoğunluğunu otomobillerin oluşturduğu yaklaşık 30 aracın birbirine girdiği kazada, TIR ve kamyonların taşıdığı malzemelerde yola saçıldı.

Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği kazada 6 kişinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Kaza sonrası Afyonkarahisar-Antalya karayolu trafiğe tek yönlü olarak kapatılırken, yolda kilometrelerce uzayan araç konvoyları oluştu. Kazaya karışan otobüslerin yolcularının da büyük panik yaşadıkları gözlenirken, çoğunluğu otobüslerden inerek ailelerine telefon ile haber vererek kaza yaptıklarını ve durumlarının iyi olduğunu bildirdiler.

Kazada yaralananlar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırıldılar, yaralıların durumlarının iyi olduğu çoğunluğunun ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

KAYSERİ’DE TRAFİK KAZASI

Kayseri'de meydana gelen zincirleme trafik kazasına 4 araç karışırken, şans eseri kazada ölen yada yaralanan olmadı.  Edinilen bilgilere göre, Mustafa Kemalpaşa Bulvarında meydana gelen trafik kazasında M.Y. idaresindeki 38 BE 026 plakalı otomobil, M.D. hakimiyetindeki 38 RD 864 plakalı otomobil, H.Ö. yönetimindeki 38 ZF 757 plakalı otomobil ve H.A. idaresindeki 38 BJ 653 plakalı araç çarpıştı. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

47 Araç Birbirine Girdi: 49 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 47 Araç Birbirine Girdi: 49 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement