54 Yıllık Gazeteden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika
Yerel

54 Yıllık Gazeteden Anlamlı Etkinlik

54 Yıllık Gazeteden Anlamlı Etkinlik

54 yaşına giren Batman Gazetesi, kuruluş yıldönümü etkinliği masraflarını Silopi, Cizre ve Nusaybin'den gelen ailelere bağışladı.

02.02.2016 17:25

Batman Gazetesi 54. Kuruluş yılını farklı bir etkinlikle kutladı

54 yıl önce yayın hayatına başlayan Batman Gazetesi, kuruluş yıldönümünü bu yıl farklı ve anlamlı bir etkinlikle kutladı.

Kentin en eski ve en çok satılan gazete unvanına sahip olan Batman Gazetesi, kuruluş yıldönümü etkinliği masraflarını Silopi, Cizre ve Nusaybin'den gelen ailelere bağışladı.

Her yıl kutlama yıldönümü vesilesiyle düzenlenen yemekli kutlama programlarının aksine, bu yıl, bölgede yaşanan olaylar ve can kayıplar göz önünde bulundurularak, Cizre ve Silopi'den Batmana gelen ailelere yardım ulaştırıldı.

Yaşanan olaylar nedeniyle mağdur duruma düşen Cizre ve Silopi'li ailelere AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda ulaşan gazete yöneticileri, 50 aileye kuru gıda, hijyen ve temizlik seti, kışlık kaban/giyecek malzemelerinden oluşan 50 paket ulaştırdı.

"AİLELER OLDUKÇA MAĞDUR…"

Bölgede yaşanan olaylar nedeniyle buruk bir kuruluş yıldönümüne girdiklerini belirten gazete yöneticileri, bu etkinliğin diğer kurumları da harekete geçirmek maksadıyla gerçekleştirildiğini belirttiler.

Yazı İşleri müdürü Halit Biliz " Silvan, Cizre, Nusaybin, Silopi, ve Diyarbakır'ın Sur İlçesi ile bölgenin değişik yerleşim birimlerinde yaşanan olaylardan etkilenerek Batmana göç eden aileleri unutmayan gazetemiz, Batmanın değişik mahallelerinde ikamet eden veya yakınlarının yanına yerleşen ailelerin ihtiyacını AFAD İl Müdürlüğünün çalışmalarıyla belirledikten sonra 54. kutlama yılı münasebetiyle hatırı sayılır bir yardım etkinliği düzenledi. Buradaki amacımız tamamen örnek olmaya çalışmak ve diğer kurumları harekete geçirmektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 54 Yıllık Gazeteden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement